Το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο, με παραπλήσια χαρακτηριστικά με το προηγούμενο πρόγραμμα, για δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας. O υφυπουργός Οικονομίας, κ. Αλέξης Χαρίτσης προανήγγειλε τη δημιουργία ενός παράλληλου χρηματοδοτικού προγράμματος, που θα αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων και θα τεθεί σε εφαρμογή, το φθινόπωρο, μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. 

Η άμεση ενημέρωση αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για κάθε επαγγελματία που φιλοδοξεί να βελτιώσει τη θέση και το ρόλο του. Γι’ αυτό το λόγο το περιοδικό «PROFIL INTERNATIONAL» με σοβαρή και πετυχημένη παρουσία και έντονη και συστηματική προσπάθεια καταγράφει καθημερινά κάθε εξέλιξη και αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις ανάγκες του κλάδου.

Δίνει το «παρών» σε σημαντικά γεγονότα, όπως η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΚΑ στο ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL, κατά τη διάρκεια της οποίας εκλέχθηκε και νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με νέο Πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Διαμαντή.

Η ΕΝΚΑΣ πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Πειραιά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της και ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις “Προοπτικές της αγοράς και το marketing των μικρών επιχειρήσεων”.

Η ενημέρωση συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς…

Γνωρίστε τα προϊόντα SUPREME που αποτελούν τη νέα γενιά αναβαθμισμένων συστημάτων της ALUMIL με υψηλά standards λειτουργικότητας και αισθητικής.

Τα διαχρονικά συστήματα AL 540, AL 450 & AL 230 της ALUMINCO που παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας, απόλυτη αξιοπιστία, άριστη ποιότητα και είναι συμβατά με όλες τις απαιτήσεις σε υφιστάμενες αλλά και σύγχρονες κατοικίες.

Τη νέα οικογένεια ανοιγομένων συστημάτων XCLUSIVE της εταιρείας ELVIAL.

Οι επετειακές σειρές EUROPA Hybrid A40 SI και EUROPA Hybrid A40 HS είναι οι καινοτόμες προτάσεις της εταιρείας EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.

Η EXALCO παρουσιάζει τα νέα προφίλ Albio 225LS, Albio 235 για επάλληλες εφαρμογές με στενό φύλλο και Albio 235 για κατασκευές με σταθερό φύλλο

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ – ΠΑΝΙΔΗΣ σχεδίασε τα πρωτοποριακά συστήματα καγκέλων αλουμινίου MAK-SYSTEM.

Στη 10η international trade press day ο όμιλος ROTOFRANK υποδέχθηκε στη Βιέννη 80 δημοσιογράφους από 19 χώρες όπου συμμετείχε και το περιοδικό PROFIL INTERNATIONAL.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπολογίζεται να ικανοποιηθούν τουλάχιστον 10.000 αιτήσεις, που εκκρεμούν για ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης.

Απάντηση