ΠΟΒΑΣ: Παλμός στις εξελίξεις

ΠΟΒΑΣ Συνέδριο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών με θέματα που απασχολούν γενικότερα τον Κλάδο. “Πιστοποίηση – Ποιότητα – Εκπαίδευση – Καινοτομίες”. Οι μεγάλες αλλαγές, στη διαμόρφωση του πλαισίου, το οποίο θα είναι αυτό που ο Κλάδος μας απαιτεί με ένα σύνθημα “Το Μέλλον ανήκει στους Κατασκευαστές”.


Στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ, που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια, θα δώσουν το “παρών” Κατασκευαστές και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες, Βιομηχανίες και εταιρείες, Φορείς και Δημόσια Διοίκηση από όλη την Ελλάδα ευελπιστώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που γρήγορα θα μετουσιωθεί σε πράξη.

Οι εταιρείες Profilmedia και Profilgroup, Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη. Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στο Αγρίνιο με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνήσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον του Κλάδου.

Οι Χορηγοί συμβάλλουν στην υλοποίηση του Συνεδρίου, αποκτώντας σημαντική προβολή με τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα περιοδικά, τα Δελτία Τύπου και γενικότερα με τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων που μοχθούν για τον Κλάδο.

• Παπαστράτειο Μέγαρο.

Ένα μεγαλοπρεπές και επιβλητικό κτήριο με προδιαγραφές ευρωπαϊκών απαιτήσεων. Το Παπαστράτειο Μέγαρο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης στην πλατεία Παναγοπούλου. Είναι ένα μεγαλοπρεπές τετραώροφο κτήριο, ένα πραγματικό κόσμημα που καλύπτει κάθε είδους εκδηλώσεις. Διαθέτει πολυτελείς, άνετους και πολλαπλά λειτουργικούς συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους.

• Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Η πόλη του Αγρινίου αποτελεί έναν εξαιρετικό κόμβο, ο οποίος εξυπηρετεί όλα τα μέρη της Ελλάδος.Οικονομικό, Πολιτιστικό και Πνευματικό κέντρο του μεγαλύτερου νομού της χώρας.

Όλοι μαζί στο Αγρίνιο.

Διοργάνωση: ΠΟΒΑΣ
Οργάνωση: Profilmedia – Profilgroup.

Απάντηση