ΠΟΒΑΣ: Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών στις 27-29 Μαΐου 2022 στο Αγρίνιο

8ο Συνέδριο ΠΟΒΑΣ

Το μεγάλο γεγονός επανέρχεται! Μάϊος του 2022 στο Αγρίνιο, ο πόλος έλξης όλων των Κατασκευαστών. Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – ΠΟΒΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή έως Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.


Επανασυντονιζόμαστε. Προετοιμαζόμαστε κι’ ερχόμαστε.

Το Μεγάλο Αντάμωμα του Κλάδου στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, στην όμορφη πόλη του Αγρινίου. Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών 2022, Αλουμινίου, Σιδήρου, Εξοικονόμησης Ενέργειας και Αρχιτεκτονικής οργανώνεται ακόμη και υβριδικά.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) θα πραγματοποιήσει το Συνέδριο όλων των Ελλήνων Κατασκευαστών στο Αγρίνιο από Παρασκευή έως Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022 και συγκεκριμένα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, έπειτα από νεότερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΒΑΣ.

Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών διοργανώνεται από την ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με τις εταιρίες Profilmedia και Profilgroup και Οικοδεσπότη τον Σύλλογο Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ του Σωματείου έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με όλους τους Φορείς της πόλης για την άψογη διεξαγωγή του.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο θα φιλοξενήσειμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας
την πανελλήνια συνάντηση των ανθρώπων του Κλάδου, διαθέτοντας όλα τα πλεονεκτήματα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες ενός θεσμικού Συνεδρίου με ανάγκες και ενδιαφέροντα από όλη την Ελλάδα.

ΑΓΡΙΝΙΟ – ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Το Αγρίνιο αποτελεί έναν κόμβο, ο οποίος εξυπηρετεί όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Οικονομικό, πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο του μεγαλύτερου σε έκταση νομού της χώρας, είναι χτισμένο στο κέντρο του νομού και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα στο δυτικό τμήμα της Ελλάδας.

Κατά την επικρατέστερη εκδοχή, οφείλει το όνομά του στον ήρωα Άγριο, απόγονο των ηρώων της Καλυδώνας και της Πλευρώνας.

Συνοικίστηκε κατά πάσαν πιθανότητα στα τέλη του 14ου – αρχές 15ου αιώνα.

Οι κάτοικοί του ήταν, κυρίως, πρόσφυγες των ορεινών της Αιτωλίας, της Ευρυτανίας και της Ηπείρου, στους οποίους προστέθηκαν αργότερα πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και πληθυσμοί από τα Καμποχώρια της Τριχωνίδας και της Ακαρνανίας.

Επί Τουρκοκρατίας το Αγρίνιο ήταν γνωστό ως Βραχώρι και υπήρξε τουρκικό προπύργιο στη Δυτική Στερεά.

Έλαβε μέρος στην Επανάσταση του 1821 και πήρε τη σημερινή ονομασία του το 1835.

Κύρια πηγή πλούτου για την πόλη αποτέλεσαν η καπνοκαλλιέργεια και το καπνεμπόριο – “χρυσή εποχή του καπνού” υπήρξε η δεκαετία 1925-1935.

Ανάσα στην πυκνοδομημένη σύγχρονη πόλη δίνουν οι μικρές πλατείες, οι χώροι πρασίνου και οι πεζόδρομοι με τα εμπορικά καταστήματα και τα καφέ.

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ένα μεγαλοπρεπές και επιβλητικό κτίριο με προδιαγραφές ευρωπαϊκών απαιτήσεων, στο κέντρο της πόλης.

Πραγματικό κόσμημα που καλύπτει κάθε είδους εκδηλώσεις.

Διαθέτει πολυτελείς, άνετους και πολλαπλά λειτουργικούς χώρους που περιλαμβάνουν:

  • Ειδικά διαρρυθμισμένη αίθουσα λαογραφικού μουσείου και βιβλιοθήκης, αίθουσα 300 θέσεων με σύγχρονες εγκαταστάσεις και μεταφραστικό κέντρο για διάφορες εκδηλώσεις.

Οι υψηλού επιπέδου προδιαγραφές που συνθέτουν το Παπαστράτειο Μέγαρο εξασφαλίζουν την επιτυχία στην οργάνωση κάθε εκδήλωσης.

Το αρχιτεκτονηθέν από την Donatella Poli κτήριο, είναι δωρεά στη Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου, της Παπαστράτος ΑΒΕΣ και των μελών της Οικογένειας Παπαστράτου.

Το Συνέδριο θα πλαισιώσουν δύο προσυνεδριακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή και το Ηράκλειο Κρήτης.

Με σύνθημα «Μπροστά στις εξελίξεις», επαγγελματίες και φορείς από όλη την Ελλάδα, βιομηχανίες και εταιρείες του Κλάδου, αρχιτέκτονες και μηχανικοί καθώς άνθρωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τεχνικής εκπαίδευσης, συμμετέχουν στο μεγάλο γεγονός.

Όλοι μαζί στο Αγρίνιο.

Επικαιρότητα και ειδήσεις στο portal μας profilnet.gr

ΠΟΒΑΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) αποτελεί το μοναδικό θεσμικό εκπρόσωπο των κατασκευαστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου στην Ελλάδα.

Η ΠΟΒΑΣ έχει ως μέλη της πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές επαγγελματικές οργανώσεις από ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, με την συνεργασία των οποίων αναπτύσσει και προωθεί πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό του ευρύτερου κλάδου.

Προωθεί ενέργειες συνεχούς βελτίωσης του επιπέδου των επαγγελματιών του κλάδου δια μέσου προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλά και προγραμμάτων εκπαίδευσης νέων ανθρώπων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις του κλάδου μας.

Συγκροτεί ομάδες οργανωμένης προσφοράς για την εξυπηρέτηση στόχων που βελτιώνουν το περιβάλλον και τις συνθήκες λειτουργίας της αγοράς σε μια βάση αμοιβαίου σεβασμού και συνεργασίας με όλους τους φορείς.
Συμμετέχει δια εκλεγμένου εκπροσώπου της στο ανώτερο τριτοβάθμιο φορέα την ΓΣΕΒΕΕ και συνεργάζεται στενά με το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ.

Σε μόνιμη βάση προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τεχνικά συμβούλια, επιτροπές και οργανισμούς, παρέχοντας ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και με τη βοήθεια των επιστημονικών της συμβούλων υπηρετεί τα συμφέροντα των κατασκευαστών και τους κοινούς στόχους, εξυπηρετώντας τις ανάγκες συνύπαρξης του ευρύτερου κλάδου έχοντας πάντα ευήκοα ώτα και πόρτες ανοικτές για όσους θέλουν συνεργασία με κανόνες προς όφελος της αγοράς, της κοινωνίας, του κλάδου.

Η συμμετοχή όλων μας στην πόλη του Αγρινίου, μεταφέρει η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων της ΠΟΒΑΣ στις πόλεις Κοζάνης (2016) και Τρικάλων (2018).

Με σύνθημα “Όλοι μαζί στο Αγρίνιο”, Επαγγελματίες και Φορείς από όλη την Ελλάδα, Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί καθώς άνθρωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας και της τεχνικής εκπαίδευσης, συμμετέχουν στο μεγάλο Αντάμωμα του Κλάδου.

Στηρίζουν με την ενεργή συμμετοχή τους η ΓΣΕΒΕΕ, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, η ΕΙΠΑΚ, το ΚΑΠΕ, το ΤΕΕ και ο Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής. “Προχωράμε μπροστά”.

Σε πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας η Πανελλήνια Ομοσπονδία έχει επιτύχει σε σημαντικό βαθμό τους στόχους της και συνεχίζει δυναμικά το έργο της.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΠΟΒΑΣ: Kαποδιστρίου 24
106 82 Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα, Τηλ.: 210/6453740
e-mail: povaspovas@gmail.com

PROFILMEDIA: Προμάχων 8 & Πετμεζά
141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα, Τηλ.: 210/8056800
e-mail: g.gazepidis@profilmedia.gr

PROFILGROUP: Ιπποδρομίου 14
570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310/676022-4
e-mail: profil@profilgroup.gr

Απάντηση