Ι.Β. ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε: Μεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Ι.Β. ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε: Μεγάλος Χορηγός στο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Η εταιρεία συνεχίζει την στήριξη των κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ και δηλώνει παρούσα ως Μεγάλος Χορηγός στη ιδιαίτερη συνάντηση του Κλάδου του Αλουμινίου και της Αρχιτεκτονικής.


Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της Ομοσπονδίας (υβριδικό) θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως και Κυριακή 27-29 Μαϊου 2022, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia & Profilgroup, που έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη.

Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στο Αγρίνιο με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνήσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που νοιάζονται και αγωνιούν για το μέλλον του Κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες, οι Διοργανώτριες Εταιρείες Profilmedia – Profilgroup, ο Σύλλογος Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νομού Aιτωλοακαρνανίας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Σωματεία και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του 3ήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου.

Η Ι.Β. ΣΥΝΟΔΙΑΣ παρατηρώντας τις συνεχείς εξελίξεις στην αγορά είναι πάντα σε θέση αναζήτησης νέων καινοτόμων προϊόντων, προκειμένου να αντεπεξέλθει και στις πιο σημαντικές ανάγκες των πελατών της. Έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με τις γερμανικές εταιρείες WINKHAUS και HAPS.

Όλα τα προϊόντα της «Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε» πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα με το αντίστοιχο έγγραφο ISO και με το πιστοποιητικό ROSENHEIM της Γερμανίας.

Η εταιρία απασχολεί άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο προωθεί τα προϊόντα σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους πελάτες για κάθε τεχνική ενημέρωση και υποστήριξη.

Το δυναμικό και ευέλικτο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας μας καλύπτει σχεδόν όλη την ελληνική επικράτεια και αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων και άριστα καταρτισμένων στελεχών. Σε κάθε επίσκεψη τους στο χώρο σας θα σας ενημερώσουν για όλες τις νέες εξελίξεις και θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Απάντηση