8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών – ΠΟΒΑΣ

Συνλεδριο ΠΟΒΑΣ
27- 29 Μαΐου 2022 – Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

– Αλουμινίου
– Σιδήρου
– Εξοικονόμησης Ενέργειας
– Αρχιτεκτονικής

Η μεγάλη συνάντηση του Κλάδου! Όλοι μαζί στο Αγρίνιο! Οι Κατασκευαστές αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup που έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη του Συνεδρίου.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο, Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο, ένα μεγαλοπρεπές κτήριο, πραγματικό κόσμημα της πόλης του Αγρινίου, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός του Κλάδου.

Θεματολογία Συνεδρίου

Το τριήμερο θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο όπως.

  • Εθνικές & Ευρωπαϊκές πολιτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα και την Αειφόρο Ανάπτυξη.
  • Κλαδικά και τεχνικά θέματα με ταυτόχρονη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων.
  • Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις στον Κλάδο.
  • Καινοτομίες και μετασχηματισμός των επιχειρήσεων στη νέα εποχή
  • Θέματα γενικού ενδιαφέροντος, καθημερινότητα των Επιχειρήσεων του Κλάδου

Το Συνέδριο

Οι μεγάλες αλλαγές μας βρίσκουν πρωταγωνιστές στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου, το οποίο θα είναι αυτό που ο Κλάδος μας απαιτεί με ένα σύνθημα
“Το Μέλλον ανήκει στον Κλάδο και στους Κατασκευαστές”.

Στο μεγάλο γεγονός, που πραγματοποιείται από την Παρασκευή έως την Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022, θα δώσουν το “παρών” Κατασκευαστές, Βιομηχανίες και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα ευελπιστώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Κλάδου.

Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στο Αγρίνιο με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνίσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της ΠΟΒΑΣ, ο Σύλλογος Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου της Αιτωλοακαρνανίας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τα Σωματεία – μέλη της ΠΟΒΑΣ και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του 3ήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, με την ταυτόχρονη Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Χορηγοί – 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών

Το Συνέδριο στηρίζουν έως τώρα με την χορηγία τους οι παρακάτω Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου:

Διακεκριμένοι Χορηγοί: Europa, Alumil, Aluminco, Elvial, Exalco, Etem, Ideco

Μεγάλοι Χορηγοί: Metaloumin, NXS, Panidis, Tehni, Analko, Neokem, Verpan, Rolka, Thiral, Metal Plus, Doukas, Συνοδιάς, Power Lock

Χορηγοί: Viomal, AkzoNobel, Rozos, Vergina, NeWin, Aluplast, Aluxal, Σιγγιρίδης – Μυλωνάς, Τhemelio Software, G-S, Global Samaras, Sherwin-Williams, Nice

Υποστηρικτές: Elval Colour, Domus, Saint-Gobain, SPAL, Al-Set, Team Roll, Aperto Group, Security Lock, Γιάννης Καραβούλιας, Arch Windows

Ειδικός Χορηγός: Alfa/Alousystem

Χορηγοί Επικοινωνίας: Profil Energy, www.profilnet.gr, Aluminium Magazine, www.alunet.gr, Κτίσμα+αλουμίνιο, www.aludata.gr, Econ³, Themelio Software, B2Green.

Συμμετέχουν και στηρίζουν: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Αγρινίου, ΤΕΕ Περιφερειακό τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Ομοσπονδία Εμπόρων – Βιοτεχνών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΚΑΠΕ, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Με την συνεργασία του Συλλόγου Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες των Βιομηχανιών και εταιρειών του κλάδου.

*Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών θα πραγματοποιηθεί σε Υβριδική μορφή.

Διοργάνωση
ΠΟΒΑΣ – Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου
Καποδιστρίου 24, 106 82 Αθήνα
Tηλ.: 210/6453740
e-mail: info@povas.gr, www.povas.gr

Οργάνωση
Profilmedia
Προμάχων 8, 141 21 Νέο Ηράκλειο, Αθήνα
Τηλ.: 210/8056800-1
e-mail: g.gazepidis@profilmedia.gr, www.profilnet.gr

Profilgroup
Ιπποδρομίου 14, 570 10 Πεύκα, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310/676.022-4
e-mail: profil@profilgroup.gr, www.profilgroup.gr

Απάντηση