ΕΝΚΑΣ: Μεγάλη συμμετοχή του κλάδου στην εσπερίδα της στο ΒΕΠ

Στις 19 Μαρτίου 2018 η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Νίκαιας (ΕΝΚΑΣ) πραγματοποίησε εσπερίδα στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά με το επίκαιρο θέμα του προγράμματος Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ, καθώς και της εφαρμογής του ΚΕΝΑΚ & ΤΟΤΕΕ 2017 για τα κουφώματα αλουμινίου.

Παρουσιάστηκαν παραδείγματα και αναλύθηκαν μελέτες περιπτώσεων. Ομιλητές της εσπερίδας ο κ. Κώστας Λάσκος: Πρόεδρος του Π.Συ.Π.Εν.Επ (Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών) και ο Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων την συζήτηση διηύθυνε ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ φροντίζοντας να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, ώστε οι συνάδελφοι κατασκευαστές και όλοι οι άνθρωποι του κλάδου που συμμετείχαν να λάβουν εξειδικευμένες πληροφορίες από τους έμπειρους ομιλητές.

Η αγορά αναμένει κυριολεκτικά να πάρει ανάσες μέσω του προγράμματος και ουσιαστικά να ξεκαθαρίσουν οι καταναλωτές αν μπορούν ή δεν μπορούν να ενταχθούν προκειμένου να αποφασίσουν να υλοποιήσουν κάποιες έστω και περιορισμένες παρεμβάσεις στις κατοικίες τους εκτός της διαδικασίας του προγράμματος. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατόν για την κατανόηση των νέων απαιτήσεων εκ μέρους των ανθρώπων του κλάδου!

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Παγιάτης ευχαρίστησε θερμά τις εταιρείες οι οποίες ήταν χορηγοί της εσπερίδας, Europa Profile Αλουμίνιο Α.Β.Ε και Team Roll. Η ΕΝΚΑΣ θα συνεχίσει με συναντήσεις και εκδηλώσεις, να ενημερώνει συνέχεια τον κλάδο για τις απαιτήσεις που προκύπτουν από τις νέες τεχνικές οδηγίες και την πορεία του προγράμματος Εξοικονόμηση 2.

Απάντηση