Η ELVIAL στην BAU 2023! Έφτασε η ώρα για τη μεγαλύτερη έκθεση αρχιτεκτονικής και κατασκευών

BAU 2023

Το κέντρο του Μονάχου, για ακόμη μια χρονιά, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών. H ELVIAL, καλύτερη από ποτέ θα παρουσιάσει τις νέες τεχνολογικές λύσεις που έχει αναπτύξει για την παγκόσμια αγορά, συμμετέχοντας για τρίτη χρονιά στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση.


Το περίπτερό μας και φέτος θα περιμένει να καλωσορίσει όλους τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες της έκθεσης. Αν οι νέες τεχνολογίες, το design και η αξιοπιστία είναι πλέον συνώνυμα της ELVIAL, οι καινοτόμες λύσεις και τα προϊόντα είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό της φετινής μας παρουσίας. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα ELVIAL, το υαλοπέτασμα FS50 ενώ δίπλα τους θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς το νέο σύστημα φυσούνας, η συρόμενη σκίαση, οι πόρτες και οι επενδύσεις κτιρίων Cladding Solutions.

Μαζί τους και οι άνθρωποι. Η ομάδα μας θα βρίσκεται πλήρης στον χώρο του περιπτέρου για να σας συναντήσει από κοντά και να παρουσιάσει λύσεις και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής και τις ανάγκες της Παγκόσμιας αγοράς.

Απάντηση