Η Elvial στην Έκθεση BAU 2017 της Γερμανίας

Πρεμιέρα για την ELVIAL ήταν η συμμετοχή της στην BAU 2017!!! Ταυτόχρονα όμως και εντυπωσιακή παρουσία ανάλογη των επι σειρά ετών επιτυχιών της. Αισθητική και άνεση δημιουργούσαν φιλικά συναισθήματα, και άψογη φιλοξενία στους εκατοντάδες επισκέπτες που επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της ELVIAL.

Μια εταιρεία που παραμένει πιστή στην φιλοσοφία των δημιουργών του, για λειτουργία με σκέψεις ευθείας γραμμής, minimal εμφάνιση, υψηλή παραγωγικότητα, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, εγγυημένη διαχρονικότητα, συνέθεσαν μια παρουσία εντελώς ξεχωριστή και απέδειξε πως υπάρχουν νέες τάσεις χρήσιμες για την αναβάθμιση αποσπόντας τα βλέμματα όλων όσων επισκέφθηκαν την έκθεση.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν ανέδειξαν την καινοτομία και κατέκτησαν το κοινό. Η υψηλή ποιότητα και τεχνολογία των συστημάτων XCLUSIVE αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες, προσφέροντας στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα πολύ υψηλές επιδόσεις.

Τα συστήματα XCLUSIVE Plus και ιδιαίτερα το ΝΕΟ συρόμενο σύστημα MINIMMAL Look, δίνουν βάθος στην θεωρία του minimal που βασίζεται στην απλότητα και την λιτότητα.

Το MINIMMAL Look παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και απέδειξε ότι ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα. Λιτές, δυναμικές γραμμές σε συνδυασμό με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες αναδεικνύουν την αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Το εξωτερικό περιβάλλον ενώνεται με το εσωτερικό του κτιρίου και αποτελεί τη φυσική συνέχειά του. Μοναδικότητα αλλά και ασφάλεια, στεγανότητα και ευκολία κατασκευής γίνονται δυνατά σημεία με το σύστημα MINIMMAL Look.

To ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη διοργάνωση της BAU με μια παρουσία ανανεωμένη, επιβλητική και κυρίως με περιεχόμενο πλούσιο σε ιδέες νέων τεχνολογιών πάντα με την εγγύηση ενός μεγάλου Οργανισμού όπως η ELVIAL.

Απάντηση