Ένωση Νίκαιας – Κορυδαλλού: Μεγάλη η συμμετοχή του Κλάδου στην Κοπή Πίτας

Μαζί με τις πιο θερμές και αισιόδοξες ευχές για την καινούρια χρονιά την Κυριακή 20 Ιανουαρίου του 2013 τα μέλη της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ με τις οικογένειές τους, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων, του κλαδικού τύπου και εταιρειών του κλάδου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, περισσότερα από 250 άτομα έδωσαν το «παρών» στη γιορτινή εκδήλωση για την έλευση του 2013. Η εκδήλωση διεξήχθη στο «ADAGIO EVENTS». Η Ένωση σε συνεργασία με την εταιρεία PROFILMEDIA διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία μια λαμπερή γιορτή για τα μέλη της Ένωσης και τους εκπροσώπους των εταιρειών και φορέων του κλάδου και του κλαδικού τύπου.

Την εκδήλωση, που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, προλόγισαν από τη διοργανώτρια εταιρεία PROFILMEDIA ο κ. Γιώργος Γαζεπίδης, και ο κ. Δημήτρης Παπαγρηγορίου μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους και τους χορηγούς για τη συνεισφορά τους σ’ αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκαιας κος Θεόφιλος Παγιάτης. «Με τα αδιέξοδα πολλές φορές να μας φλερτάρουν. Μην τους κάνετε όμως την χάρη. Στην επιχειρηματικότητα προσπερνάς τα αδιέξοδα, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, υπάρχουν επιλογές και νέες ιδέες. Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα της αγοράς. Όλοι περιμένουμε την αρχή της ανάκαμψης, τη γέννηση της ελπίδας. Όλοι οφείλουμε να μοχθήσουμε για να συμβεί κάτι θετικό και αυτό ασφαλώς είναι δέσμευση για όσους επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο.» τόνισε στην ομιλία του ο κ. Παγιάτης και συνέχισε «Το νέο Δ.Σ. θα ακολουθήσει ένα δρόμο με μοναδική επιδίωξη τη θεραπεία των όποιων προβλημάτων μέσα από προσπάθεια και βελτίωση βήμα – βήμα. Έχουμε προγραμματίσει να προσφέρουμε στα μέλη μας εξειδικευμένη εκπαίδευση, σεμινάρια για τεχνικά θέματα, σεμινάρια πωλήσεων, για την υγιεινή και την ασφάλεια, επισκέψεις σε εταιρείες και βιομηχανίες. Στόχος να ενισχύουμε τη νέα γενιά σεβόμενοι πάντα την εμπειρία και την προσφορά των παλαιότερων».

Από το χώρο του αλουμινίου παρέστησαν και χαιρέτισαν ο Αντιπροέδρος της Ε.Ε.Α. και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου κ. Κατσαρός, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής κ. Μιχάλης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) κ. Αντωνογιαννάκης, ο οποίος αφιέρωσε στους παρευρισκομένους μία μαντινάδα «Άγιε Βασίλη κάμετω ετούτονε το χρόνο μόνο ανθρώπους γελαστούς να συναντώ στο δρόμο.» και ευχήθηκε το 2013 να είναι η χρονιά που θα κρίνει το στοίχημα για την έξοδο από την κρίση, οριοθετώντας την μετέπειτα πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Μια ξεχωριστή νότα έδωσαν τα μικρά παιδιά που έψαλαν τα κάλαντα στους παρευρισκομένους. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των εκπροσώπων των εταιρειών που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχε μια ξεχωριστή έκπληξη και για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Ένας Αϊ Βασίλης μοίρασε στα παιδιά δώρα και παιχνίδια.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Πάντα πρωτοπόρα η Ένωση Νίκαιας & Κορυδαλλού παρακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου και παλεύει καθημερινά για τη συνεχή βελτίωσή του, σε μια εποχή τόσο δύσκολη όσο η σημερινή που απαιτεί συνεχή αγώνα για την καθημερινή επιβίωση. Χάρη στην ενεργό δράση των μελών του Δ.Σ. και τη συμπαράσταση των μελών της, η Ένωση αποτελεί σήμερα ένα από τα πρώτα Σωματεία στην Ελλάδα.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Διακεκριμένος χορηγός η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου ΕΤΕΜ, μεγάλος χορηγός η εταιρεία ρολών και γκαραζοπορτών TEAMROLL και χορηγοί σ’ αυτή την όμορφη γιορτή ήταν οι εταιρείες ALUMIL, ALUSET, ANALKO, ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ, BELCO SYSTEMS, ΓΑΛΑΚΤΙΔΗΣ, GIOUVANIDIS, HYDOM, www.themelio.gr, Π.&Α. ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, ΜΕΤΑLLO ROLL, NIKITA’S, ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗ, SECURITY LOCK και υποστηρικτές: ΒΕΜ, DOMUS, ΔΟΥΚΑΣ, FORSA PRESS, ΚΟΝΤΟΣ – ΑΛΜΕ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ, PRIMO DISEGNO, ΦΡΟΥΖΑΚΗΣ και WURTH.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 11785,11786,11787,11788,11789,11790,11791,11792,11793,11794,11795,11796,11797,11798,11799,11801,11802,11804,11805,11806,11807,11808,11809″][/images_grid]
Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση