Ζέρβας: Δραστηριοποιείται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου από το 1995

Ζέρβας

Η εταιρεία Ζέρβας Αλουμίνια, με έδρα την Πάτρα και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, δραστηριοποιείται στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου από το 1995. Η Κατασκευαστική εταιρεία Ζέρβας Αλουμίνια είναι εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την κατασκευή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, έχοντας ως έδρα την Πάτρα.


Η εταιρεία Ζέρβας ιδρύθηκε από τον Ζέρβα Παναγιώτη το 1995 και έκτοτε είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Γερμανικής εταιρείας Schüco (βασικός προμηθευτής πρώτης ύλης).

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στεγάζονται και χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα προγράμματα και μηχανήματα, ενώ η διαδικασία παραγωγής έχει αυτοματοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό. Με συνεχή εκπαίδευση των μηχανικών της εταιρείας και του ανθρώπινου δυναμικού της παραγωγής, παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις επενδύοντας στο ενεργειακό κούφωμα.

Η εμπειρία της εταιρείας από το 1995 περιλαμβάνει κατασκευές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου σε νέα κτίρια ή σε ανακαινήσεις κτιρίων προκειμένου να τα εκσυγχρονίσει, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς ενεργειακής απόδοσης, πυραντοχής και ασφάλειας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι πιστοποιημένα ενώ, φέρουν τη σήμανση CE, δικαίωμα που προκύπτει από την τήρηση συστήματος παραγωγής FPC από την (ΠΟΒΑΣ) Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτέχνων Αλουμινίου – Σιδήρου.

Η εταιρεία ΖΕΡΒΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής και προμήθειας συστημάτων αλουμινίου, αρχιτεκτονικών εφαρμογών στη Δυτική Ελλάδα.

Σήμερα, έχοντας διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία, προχωρά δυναμικά προς το μέλλον, δημιουργώντας δίκτυο εξυπηρέτησης σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά, και το εξωτερικό.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Η διεύρυνση του πελατολογίου της εταιρείας ακολουθεί ανοδική πορεία τόσο για την αξιοπιστία των συστημάτων που χρησιμοποιεί, όσο και για τις after sales υπηρεσίες που παρέχει. Η εγγύηση καλής λειτουργίας και οι οδηγίες συντήρησης που συνοδεύουν τα προϊόντα μας σας διασφαλίζουν από τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Η Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ είναι η ισχυρότερη Βιομηχανία Διέλασης Αλουμινίου στην Ελλάδα. Βασικά χαρακτηριστικά της είναι η σταθερότητα και η δυναμική τα οποία πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός της, το οργανωμένο δίκτυο, την θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Η γερμανική εταιρεία Schüco International KG με έδρα στο Bielefeld κατέχει ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων υψηλής ποιότητας παραθύρων, πορτών και προσόψεων από αλουμίνιο, PVC-U και χάλυβα.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Με προσωπικό 5.000 ατόμων και με 12.000 εταίρους σε περισσότερες απο 75 χώρες, η Schüco παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με προσαρμοσμένες λύσεις και υλικά κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά πρότυπα ενεργειακής αποδοτικότητας, αξιοπιστίας, άνεσης και σχεδιασμού, από την καινοτομική τεχνολογία παραθύρων και προσόψεων, μέχρι τις αποδοτικές, βιώσιμες ηλιακές λύσεις.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Aνακαλύψτε έργα ολοκληρωμένα όπου έχουν τοποθετηθεί συστήματα Schüco και εμπνευστείτε. Είτε πρόκειται για νέο κτίριο είτε για ανακαίνιση, οι λύσεις της Schüco προσθέτουν αξία σε κάθε κατηγορία ακινήτου.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Χαρίστε στη κατοικία σας το προσωπικό της ύφος, με παράθυρα, πόρτες εισόδου, συρόμενες πόρτες, αίθρια και μπαλκόνια από τη Schüco.

Ενεργειακώς αποδοτικά, άνετα, ασφαλή.

Εξοικονομώ – Αυτονομώ 2021.

Σε νέο γύρο παρεβάσεων προχωρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ξεκινώντας νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ. Τετραπλή παρέμβαση για την εξοικονόμηση ενέργειας σε σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια.

Ζέρβας-Αλουμίνια

Συγκεκριμένα:

Το νέο Εξοικονομώ – Αυτονομώ είναι για σπίτια, με διαφοροποιημένα κριτήρια εξέτασης των αιτήσεων. Σε σχέση με το πρόγραμμα που προκηρύχθηκε τον Δεκέμβριο και ολοκληρώθηκε στις αρχές του έτους: εντάχθηκαν συνολικά 36.369 νοικοκυριά με αιτήσεις προϋπολογισμού 737,8 εκατομμύρια €.

Ξεκινά η έκδοση των αποφάσεων ένταξης των νοικοκυριών στο πρόγραμμα προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η δανειοδότηση (για όσους επιθυμούν) και η εκτέλεση των εργασιών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΖΕΡΒΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ:

Εργοστασιακή Έκθεση: Αγ. Λαύρας, Πλατάνι, Ρίο 265 04 Πάτρα
Τ: 2613019234, 6944795343
Ε: info@zervas-alouminia.gr
www.zervas-alouminia.gr

Απάντηση