Υβριδική μορφή θα έχει η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής BAU 2021

BAU-2021

Την απόφαση η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2021, να διεξαχθεί στις 13–15.01.2021 σε υβριδική μορφή, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.


Η ανωτέρω απόφαση αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας. Η BAU 2021 θα είναι πολύ διαφορετική σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Εκτός από έναν συμπαγή εκθεσιακό χώρο για τους συμμετέχοντες δια ζώσης, η υβριδική μορφή της έκθεσης θα προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες, που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, τη δυνατότητα της ψηφιακής εμπειρίας.

Σε ό,τι αφορά τους εκθέτες με φυσική παρουσία, θα «φιλοξενηθούν» στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου ICM, σε δύο αίθουσες καθώς και σε φόρουμ και ειδικά shows, ενώ στο ψηφιακό μέρος της διοργάνωσης, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω δικών τους online ενοτήτων, ενώ, επιπλέον, live streaming και βίντεο θα είναι διαθέσιμα για να τα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η BAU πέρα από τα παραπάνω θα παρέχει σε εκθέτες και επισκέπτες εικονικές ενότητες δικτύωσης, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας εν μέσω της πανδημικής κρίσης.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την BAU, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.bau-muenchen.com.

Απάντηση