Υψηλή ασφάλεια με πιστοποίηση RC3 για τη νέα γενιά ανοιγόμενων συστημάτων της Alumil

Alumil

Τα εξελιγμένα ανοιγόμενα Smartia S67, Supreme S77 & Supreme S91 της Alumil διακρίνονται για την πληθώρα των πλεονεκτημάτων τους σε επίπεδο σχεδιασμού και επιδόσεων με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης, καθιστώντας τα την ιδανική επιλογή για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.


Σημειώνεται ότι το SMARTIA S67 διατίθεται σε τρεις διαφορετικές ενεργειακές εκδόσεις (standard, advanced, high) και ότι τα συστήματα SUPREME S77 & SUPREME S91 είναι πιστοποιημένα για χρήση σε παθητικά κτίρια από το διεθνώς αναγνωρισμένο Passive House Institute (PHI).

Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το SUPREME S91 αποτελεί το πρώτο σύστημα αλουμινίου στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε για παθητικά κτίρια από το PHI.

Επιπλέον, εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις απέναντι στις καιρικές συνθήκες, τα προηγμένα ανοιγόμενα συστήματα της Alumil πρόσφατα πιστοποιήθηκαν για αντίσταση στη διάρρηξη επιπέδου RC3, καθιστώντας τα πολύ ανθεκτικά απέναντι σε επιθέσεις διαρρηκτών.

Η πιστοποίηση RC3 διασφαλίζει ότι η πλειονότητα των διαρρηκτών που χρησιμοποιούν ένα πλήθος εργαλείων όπως τρυπάνια, κοπίδια, κάθε είδους πριόνια, κατσαβίδια, λοστούς, σφυριά, πένσες, απλά και γαλλικά κλειδιά, σφήνες κ.α., θα αντιμετωπίσουν μεγάλη δυσκολία κατά την προσπάθεια παραβίασης.

Πηγή: alumil.com

Απάντηση