Υπερ-δικτυωμένη, όπου και αν βρεθείς, η Aluminco είναι πάντα κοντά σου

Aluminco

Στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση, το τέλεια οργανωμένο δίκτυο υποκαταστημάτων, εμπόρων και κατασκευαστών προσφέρουμε άμεση διάθεση όλων των προϊόντων αλλά και τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας.

Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Αναπτυσσόμαστε διαρκώς επισυνάπτοντας νέες συνεργασίες με κοινό όραμα τη παροχή καινοτόμων και εξελιγμένων προϊόντων.

Με χαρά η εταιρεία καλωσορίζει τον συνεργάτη της Emal S.A που την υποδέχθηκε στο νέο της εκθεσιακό χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας 135 στο Μαρούσι για να σας ενημερώσει για όλα τα νέα, σύγχρονα, ενεργειακά και πρωτοπόρα συστήματα της Aluminco.

Στους εκθεσιακούς μας χώρους, οι πελάτες μας, τελικοί χρήστες αλλά και επαγγελματίες Αρχιτέκτονες & κατασκευαστές, μπορούν να γνωρίσουν όλη την γκάμα συστημάτων Aluminco και να έχουν όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και υποστήριξη, για να διαμορφώσουν μαζί μας τη δική τους προσωπική λύση.

Καλωσορίζουμε το νέο μας εμπορικό συνεργάτη Παπαδόπουλο Απόστολο & ΣΙΑ ΟΕ στην περιοχή της Καλαμάτας στη Μεσσηνία.

Το άψογο service, το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, η απόλυτη επάρκεια των υλικών και η αποδεδειγμένη ποιότητα της Οικογένειας Παπαδόπουλου εξασφαλίζουν την κανονικότητα της τροφοδοσίας και αποτελούν εγγύηση για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των κατασκευαστών αλουμινίου της περιοχής του νομού Μεσσηνίας.

Η Aluminco συνεχίζει να ενσωματώνει στο δυναμικό της άριστα εξοπλισμένα εμπορικά κέντρα, κάνοντας αυτή τη φορά έντονα αισθητή τη παρουσία της σε μια γεωγραφική περιοχή – στρατηγικό κόμβο για την εταιρία.

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου να μεταβάλλονται ταχύτατα, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο δίκτυό μας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης του οικοδομήματος Aluminco, ώστε να προσφέρουμε στην αγορά υψηλής αξίας υπηρεσίες και προϊόντα.

Αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας που οδήγησε την Aluminco στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς συστημάτων αλουμινίου.

Ελάτε να μοιραστούμε την αγάπη μας για ένα άριστο αποτέλεσμα!

Απάντηση