Βιοκαρπέτ: Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας

Για ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος Βιοκαρπέτ οργάνωσε την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για τους εργαζομένους του.

Η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων της Exalco και της Βιοκαρπέτ και δεκάδες ήταν οι εργαζόμενοι που έσπευσαν να στηρίξουν αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας, ο Όμιλος Βιοκαρπέτ, ήδη από το 1992 έχει οργανωθεί και λειτουργεί την δική της Τράπεζα Αίματος μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους, κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί σωτήριο για τους ανθρώπους του Ομίλου που βρέθηκαν σε ανάγκη.

Η ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο, Άνοιξη και Φθινόπωρο, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των εργαζομένων του Ομίλου.

Απάντηση