Viohalco: Ολοκληρώθηκε η επένδυση για την επέκταση του River West

επένδυση-River-West

Το River West, το εμπορικό κέντρο επί της εθνικής οδού στο Αιγάλεω μεγαλώνει, επεκτείνεται και βγαίνει στο φυσικό φως και αέρα, δημιουργώντας ένα ενιαίο πάρκο με καταστήματα, εστίαση και χώρους αναψυχής.


Ολοκληρώθηκε η επένδυση 30 εκατ. ευρώ της Noval Property του Ομίλου Viohalco για την επέκταση του River West και ήδη μέσα στο καλοκαίρι το OPEN εμπορικό κέντρο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.

Με την ολοκλήρωση του έργου επέκτασης, το RIVER WEST θα προσφέρει μεγάλους εξωτερικούς χώρους αναψυχής, συνολικής έκτασης 20 στρεμμάτων, που θα περιλαμβάνουν ένα τεράστιο πάρκο με νέα καταστήματα, παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο, κήπους, πάρκινγκ.

Εδω το πάρκινγκ είναι δωρεάν, με χιλιάδες θέσεις για τα αυτοκίνητα και διαφορετικές εισόδους για να βρεθείς κατευθείαν στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει. Η πρώτη δοκιμή για το «άνοιγμα» έγινε μέσα στο εμπορικό River West όπου η πρωτοποριακή ανοιχτή οροφή του κέντρου έδειξε οτι ο κόσμος παρέμενε περισσότερη ώρα στα καταστήματα.

Προορισμός για όλη την οικογένεια το River West Open

To River West Open φιλοδοξεί να γίνει προορισμός για όλη την οικογένεια, για ψώνια αλλά και διασκέδαση σε έναν χώρο που σέβεται το περιβάλλον, όπου μπορείς να αγοράσεις από ρούχα, παιχνίδια, είδη σπιτιού και έπιπλα, να φας σε ένα από τα καινούργια έξι εστιατόρια που βρίσκονται στους νέους ανοιχτούς χώρους ή να βρεθείς με τα παιδιά στη νέα παιδική χαρά, αλλά και το πάρκο με τις δραστηριότητες που πρόκειται να λειτουργήσει μετά το καλοκαίρι.

Και εδώ μιλάμε για πραγματικό River (ποταμός) West, μιας και οι αρχιτέκτονες εμπνεόμενοι από τον ποταμό που υπήρχε στο Αιγάλεω ενσωμάτωσαν στα σχέδια τους το υγρό στοιχείο. Πλάι στους διαδρόμους κυλάει νερό, γεφυράκια διευκολύνουν τον περίπατο των επισκεπτών, ενώ χαρακτηριστικός είναι και ένα καταρράκτης στην πίσω πλευρά του πάρκου, μέσα στη λίμνη του οποίου θα μπούν και ψάρια!

Δέντρα και φυτά που ευδοκιμούν στο κλίμα της περιοχής έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα στους διαδρόμους, καθώς και παγκάκια και κιόσκια, για τους περιπατητές, ενώ θα στηθεί και ένα υπαίθριο αμφιθέατρο για εκδηλώσεις.

επένδυση-River-West-Viohalco
Καταρράκτης και νερό, τα στοιχεία της φύσης σε αρμονία με το περιβάλλον του River West Open

To River West Open είναι φιλικό στο περιβάλλον

Το River West Open θα περιλαμβάνει νέα καταστήματα εστίασης, σχεδιασμένα έτσι ώστε να λειτουργούν με φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι εστίασης θα διαθέτουν ηλιακά αίθρια, για τη μέγιστη εκμετάλλευση του φυσικού φωτός και θα περιβάλλονται από μία όαση πρασίνου και νερού, δημιουργώντας ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας.

Η συνολική ανάπτυξη, ιδιοκτησίας Noval Property, καταλαμβάνει έκταση 83,5 στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του River West, το megastore της ΙΚΕΑ και το RIVER WEST OPEN, με επιπλέον κορυφαίες εμπορικές αλυσίδες, ποικιλία επιλογών εστίασης και εξωτερικούς χώρους πρασίνου. Η επέκταση του RIVER WEST αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του, το οποίο, μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας του, συγκεντρώνει περισσότερους από 5,6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, ενώ η πληρότητα των υπαρχόντων εκμισθωμένων χώρων αγγίζει το 100%. Στρατηγική προτεραιότητα κατά τον σχεδιασμό της κατασκευής του River West Open ήταν η συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία του επισκέπτη και ο εμπλουτισμός της με περισσότερες επιλογές και δραστηριότητες.

επένδυση-River-West-Viohalco
Το νέο εμπορικό συγκρότημα που προκύπτει αποτελεί το μεγαλύτερο και πληρέστερο προορισμό λιανικής και αναψυχής της χώρας, συνολικής μισθώσιμης επιφάνειας 62.050 τ.μ.

Νεα brands στο River West Open

Σε ό,τι αφορά στη διαρρύθμιση των χώρων, πολλά από τα καταστήματα που βρίσκονται σήμερα στο εμπορικό κέντρο θα βγουν έξω ενώ προβλέπεται η περαιτέρω ενίσχυση του τομέα της μόδας με την είσοδο επιπλέον fashion brands.

Στο νέο χώρο καταστημάτων που δημιουργείται στο River West Open, συνολικής επιφάνειας 17.450 τ.μ., θα φιλοξενηθούν καταστήματα μεγάλου εμβαδού. Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι η Decathlon, η γαλλική αλυσίδα αθλητικών ειδών με διεθνή παρουσία, επέλεξε το River West Open για να εγκαινιάσει το flagship store της στην Αθήνα, επιφάνειας 5.016 τ.μ.. Επιπλέον, τα καταστήματα Μουστάκας και Κωτσόβολος θα μεταφερθούν στο River West Open, σε mega-stores σύγχρονης αισθητικής 4.600 τ.μ. και 2.170 τ.μ. αντίστοιχα, ενώ η δανέζικη αλυσίδα Jysk σύντομα θα λειτουργήσει νέο κατάστημα 1.305 τ.μ.

Η Μαρία Καλουτά, Head of Retail, Noval Property εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ολοκλήρωση των έργων ανάπτυξης του River West. «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζουμε έναν πρωτοποριακό χώρο, που σχεδιάστηκε ξεκινώντας από τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών, αλλά και των μισθωτών μας. Σε ένα αναβαθμισμένο και σύγχρονο περιβάλλον, επιτυγχάνουμε το «πάντρεμα» του εμπορικού κέντρου κλειστού τύπου, με εξωτερικούς χώρους πολλαπλών χρήσεων, όπου κυριαρχούν το πράσινο και το υγρό στοιχείο. Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι αναφερόμαστε σε ένα εμπορικό κέντρο νέας γενιάς, που αναθεωρεί και επαναπροσδιορίζει την κλασική του λειτουργία, δημιουργώντας έτσι έναν νέο προορισμό, που προσφέρει στον επισκέπτη μεγάλη ποικιλία επιλογών για να περάσει το σύνολο της ημέρας του».

επένδυση-River-West-Viohalco
Το RIVER WEST OPEN όπως ονομάζεται το σύνολο των νέων εγκαταστάσεων, αποτελείται από μεγάλα καταστήματα λιανικής νέους χώρους εστίασης, που θα λειτουργούν με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον, σε συνδυασμό με νέους εξωτερικούς χώρους πρασίνου και αναψυχής

Το RIVER WEST OPEN σχεδίασε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο L35 σε συνεργασία με την Vikelas Architects. Η Noval Property είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ βάσει αξίας χαρτοφυλακίου επενδυτικών ακινήτων. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Noval Property, το οποίο περιλαμβάνει 42 ακίνητα, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και, επιλεκτικά, στη Βουλγαρία, αποτελείται από κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και πρώην βιομηχανικά κτήρια συνολικής δομημένης επιφάνειας 453.000 τ.μ. περίπου. Η αξία αποτίμησης των ακινήτων την 31.12.2020 ήταν 364,6 εκατ. ευρώ. Η Noval Property είναι θυγατρική της Viohalco στον κλάδο ακινήτων.

Η λειτουργία των καταστημάτων του RIVER WEST OPEN προγραμματίζεται για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021

Με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, η οποία προγραμματίζεται για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021, το εμπορικό συγκρότημα RIVER WEST αναδεικνύεται σε έναν καινοτόμο προορισμό αγορών και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία!

Σχετικά με τη Noval Property

Η Noval Property είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ βάσει αξίας χαρτοφυλακίου επενδυτικών ακινήτων. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Noval Property, το οποίο περιλαμβάνει 42 ακίνητα, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και, επιλεκτικά, στη Βουλγαρία, αποτελείται από κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και πρώην βιομηχανικά κτήρια συνολικής δομημένης επιφάνειας 453.000 τ.μ. περίπου. Η αξία αποτίμησης των ακινήτων την 31.12.2020 ήταν 364,6 εκατ. ευρώ. Η Noval Property είναι θυγατρική της Viohalco στον κλάδο ακινήτων.

Πηγή: iefimerida.gr

Απάντηση