VIAL: Κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων

VIAL: Κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων

Συνεχίζοντας μια παράδοση 50 ετών οικογενειακής εργασίας στο σχεδιασμό, την κατασκευή, την τοποθέτηση και την επιδιόρθωση κουφωμάτων αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας στη πόλη των Ιωαννίνων, η κατασκευαστική εταιρεία κουφωμάτων VIAL προσφέρει πόρτες και παράθυρα εξαιρετικής ποιότητας τόσο για τους ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων όσο και για τους οικιακούς ιδιοκτήτες.


Η VIAL αναγνωρίζεται ως λύση για αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικών υπηρεσιών και καινοτομιών που αρμόζουν στο χώρο αυτό.

Η κατασκευαστική εταιρεία VIAL σημαίνει τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση, αισθητική και ανθεκτικότητα, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας, βάση των ευρωπαϊκών προτύπων και προδιαγραφών. Τα πλήρως πιστοποιημένα προϊόντα και η συνεργασία με αρχιτέκτονες και μηχανικούς αποτελούν το θεμέλιο και το μέλλον της εταιρίας.

Η VIAL παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες συμβουλές για τα κουφώματα αλουμίνιου και PVC βάση των δικών σας αναγκών και επιλογών.

Υλοποιεί καινοτόμες προτάσεις στη σύγχρονη αγορά και εξυπηρετεί αποτελεσματικά και με ακρίβεια τους πελάτες της με γνώμονα τη λειτουργικότητα.

 • Κουφώματα αλουμινίου.
 • Κουφώματα PVC.
 • Minimal κουφώματα.
 • Minimal συρόμενα κουφώματα αλουμινίου.
 • Phos κουφώματα αλουμινίου
 • Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου.
 • Κατασκευή, τοποθέτηση και εγκατάσταση κουφωμάτων.
 • Συντήρηση, επισκευή κουφωμάτων, ρολών και σιτών.
 • Συμβουλευτική σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου και PVC.

Τοποθετούνται κυρίως σε μονοκατοικίες και σε ορισμένα κτίρια που διαθέτουν τον κατάλληλο χώρο για τη σωστή λειτουργία τους και παίρνουν τη θέση των παλιών ξύλινων κουφωμάτων.

Τα ποιοτικά κουφώματα αλουμινίου και PVC χαρίζουν μόνωση και ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό. Θα τα βρείτε στον τύπο και το σχέδιο που επιθυμείτε. Οι εφαρμογές τους είναι άπειρες και δέχονται πολλά αξεσουάρ και μηχανισμούς βάση των δικών σας αναγκών και επιλογών.

Τα κουφώματα ανάλογα με τον τρόπο κίνησης των φύλλων χωρίζονται σε:

 • Απλά ανοιγόμενα κουφώματα.
 • Ανοιγόμενα και ανακλινόμενα κουφώματα.
 • Προβαλλόμενα προς τα έξω ενώ κατασκευάζονται και με θερμοδιακοπή Economy.

Χρησιμοποιούνται περισσότερο σε πολυκατοικίες ή σε οικοδομές που δεν έχουν χώρο για άλλους μηχανισμούς. Δέχονται μονό ή διπλό τζάμι, σήτα και παντζούρι ή ρολό σε εξωτερικούς χώρους.

Η κύλιση είναι αρκετά εύκολη και αθόρυβη, ενώ ταυτόχρονα δεν δεσμεύεται ωφέλιμος χώρος και αποτελεί ιδανική επιλογή για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων.

Σε όλα μπορεί να τοποθετηθεί αντικωνωπικό σύστημα προσφέροντας στεγανότητα στον αέρα και το νερό, έχοντας αντοχή στο φορτίο ανέμου, τη στιγμή που η απορροή του νερού γίνεται εύκολα από τους κάτω οδηγούς προς τον εξωτερικό χώρο.

Στη VIAL θα βρείτε και MINIMAL συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα οποία αποτελούν την νέα καινοτομία στη διεθνή αγορά όσον αφορά την κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου.

Για δεκαετίες οι θωρακισμένες πόρτες και γενικότερα οι πόρτες ασφαλείας αποτελούν ιδανική λύση τόσο σαν πόρτες εισόδου διαμερισμάτων, όσο και σαν είσοδοι πολυκατοικιών ή μονοκατοικιών.

H γκάμα είναι εξαιρετικά πλούσια, με δεκάδες επιλογές χρωμάτων, πολλές λύσεις σε σχέδια και κομψό σχεδιασμό. Οι Θωρακισμένες πόρτες είναι η ιδανική επιλογή για εξωτερική χρήση προσφέροντας αληθινή ασφάλεια από τους επίδοξους διαρρήκτες και όχι μόνο.

Γιατί VIAL:

• ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και σύγχρονο design.
• ΑΨΟΓΗ θερμομόνωση και ηχομόνωση.
• ΠΟΙΟΤΗΤΑ και αντοχή.
• ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο περιβάλλον.
• ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ σας αποτελούν πρόκληση για μας.
• ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στη δημιουργικότητα και στην επίλυση προβλημάτων.
• ΑΡΙΣΤΗ σχέση ποιότητας τιμής ποικιλία των προϊόντων στοχεύει στην εξυπηρέτηση όχι μόνο πρακτικών και λειτουργικών αναγκών, αλλά και σχεδιασμού και αισθητικής.

Η Vial ειδικεύεται στη συμβουλευτική και εγκατάσταση των πιο ενεργειακά αποδοτικών πορτών και παραθύρων αλουμινίου και βινυλίου.

Θα εξετάσουν μαζί σας τις απαιτήσεις σας, με βάση το στυλ, τη λειτουργία, την έκθεση σε καιρικά φαινόμενα και τις λεπτομέρειες της τοποθεσίας και της περιοχής. Στόχος είναι να σας παρέχουν αρκετές επιλογές και πληροφορίες ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Για κάθε τύπο έργου εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ευκολίας και προσαρμογής, πάντα με τη δέσμευση να παρέχουν απαράμιλλη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση.

Η Vial διαθέτει ποιοτικές πόρτες και παράθυρα με υψηλή θερμομόνωση, που είναι η ιδανική λύση για έργα που απαιτούν υψηλή απόδοση και ασφάλεια. Η ποικιλία των προϊόντων στοχεύει στην εξυπηρέτηση όχι μόνο πρακτικών και λειτουργικών αναγκών, αλλά και εξαιρετικών αρχιτεκτονικών σχεδίων και αισθητικής.

Η σύγχρονη ευελιξία σχεδιασμού καθιστά το έργο σας μοναδικό και ξεχωριστό σε πολλά στυλ και χρώματα.

Οι ειδικοί θα συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν μια λύση που να ταιριάζει σε εσάς. Αυτό εξισορροπεί την ομορφιά και τον προϋπολογισμό και αναπτύσσει σχεδιαστικές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Ακόμα και τα καλύτερα παράθυρα δεν θα προσφέρουν την εμφάνιση ή την άνεση που περιμένετε εάν δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά. Γι’ αυτό παρέχουν επαγγελματική εγκατάσταση από εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς.

Ξεκινά όταν ένας τεχνικός εκτελεί μια αναλυτική παρουσίαση του έργου για να εξασφαλίσει ότι όλες οι λεπτομέρειες του έργου εξηγούνται και τεκμηριώνονται.

Από τις σωστές διαστάσεις, έως την επιλογή των καλύτερων υλικών τοποθέτησης, η εταιρεία Vial προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εργασιών. Ο χρόνος και η καθημερινή χρήση μπορεί να φθείρουν ακόμη και τα πιο ανθεκτικα κουφώματα. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η VIAL και το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνουν υπεύθυνα τον έλεγχο, τη συντήρηση, την αναβάθμιση και την επισκευή των κουφωμάτων, των ρολών και των σιτών σας εξασφαλίζοντάς σας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Ακόμη και ο χρόνος μπορεί να παγώσει, όταν η VIAL παίρνει τα ηνία.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – VIAL:

2o χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών, 455 00 Ιωάννινα
T: 2651003111
E: info@vial.gr
www.vial.gr

Απάντηση