Τσιγώνιας: Πολυετής πείρα στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου

Τσιγώνιας

Η κατασκευαστική εταιρεία Τσιγώνιας Αλουμίνια έχει πολυετή πείρα στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που μπορούν να καλύψουν κάθε τεχνική και κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και επιθυμία του πελάτη.


Με τα πρωτοποριακά συστήματα ALUMIL, ALUMINCO και EUROPA η εταιρεία Τσιγώνιας καλύπτει οποιαδήποτε κατασκευαστική λειτουργία σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους.

Η λειτουργία της εταιρείας Τσιγώνιας υπαγορεύεται από τους Εθνικούς νόμους και έχει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE, σύμφωνα με την οδηγία δομικών υλικών (Construction Products Directive CPD 89/106/EEC).

Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Οι έξυπνες επιλογές της εταιρείας ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ είναι ικανές να απαντήσουν
σε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή και να προσφέρουν:

 • Απόλυτη στεγάνωση σε νερό και αέρα.
 • Άψογη λειτουργικότητα.
 • Αισθητικό αποτέλεσμα.
 • Οικονομία.
Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών.

Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Έχει πολυετή πείρα στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, προσφέροντας κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.

Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Η εταιρεία Τσιγώνιας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ελληνικές διελάσεις, και παράγει ποιοτικό κούφωμα αλουμινίου σε ασυναγώνιστες τιμές!

Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Συνεργαζόμενες Ελληνικές Βιομηχανίες

Συστήματα αλουμινίου ALUMIL.
Η ALUMIL ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1988 και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει την δραστηριότητά της σε παραπάνω από 60 χώρες εξυπηρετώντας άρτια εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας η ALUMIL έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη εταιρία διέλασης και επεξεργασίας αλουμινίου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η ΑLUMIL διαθέτει τα ιδανικά συστήματα για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας.

To ευρύτατο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, με πολλαπλές λύσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας και χαρακτηρίζεται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας.

Τσιγώνιας-Αλουμίνια

Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της ALUMIL αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή

Συστήματα αλουμινίου ALUMINCO.
Η ALUMINCO προσφέρει σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις με βάση το αλουμίνιο, στις οποίες περιλαμβάνονται:

Τσιγώνιας-Αλουμίνια
 • Πλήρης σειρά ανοιγόμενων και συρόμενων συστημάτων αλουμινίου, ψυχρών και θερμομονωτικών.
 • Πληθώρα σχεδίων σε πάνελ αλουμινίου για κάθε αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ανάγκη με έμφαση στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.
 • Πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες για κύριες εισόδους επαγγελματικών ή ιδιωτικών κτιρίων. ∆ιατίθενται σε παραδοσιακό ή σύγχρονο στυλ, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
 • Συστήματα κάγκελων για μπαλκόνια, βεράντες και σκάλες. Σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια, από χυτό αλουμίνιο, προφίλ αλουμινίου ή τύπου inox συνδυασμένα με πολυκαρμπονικά φύλλα.
 • Συστήματα εξωτερικών χώρων όπως πέργκολες, αίθρια, στέγαστρα εισόδων, αυλόπορτες, αυλόγυροι και φωτιστικά, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή κτιρίων υψηλών απαιτήσεων.

Συστήματα αλουμινίου EUROPA.
Τα προϊόντα της EUROPA χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές των κατασκευών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της βαριάς βιομηχανίας και σε άλλους σχετικούς κλάδους, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό κατάλογο προϊόντων για την Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Επίσης, η εταιρία διακρίνεται για τη δυνατότητα της να διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τη τάση των τελικών προϊόντων συνδεδεμένων με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και πιστοποίησης.

Για αυτό και έχει υψηλό μερίδιο αγοράς σε συστήματα αλουμινίου στην Ελληνική αγορά ενώ διαθέτει και άλλου τύπου προϊόντα όπως οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, οι βάσεις φωτοβολταικών πλαισίων και τα εξαρτήματα αλουμινίου.

Η οργάνωση της εταιρίας έχει τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά:

 • Περίπου 1000 πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους κατασκευαστές αλουμινίου.
 • Ισχυρή διαφημιστική και προωθητική παρουσία σε όλα τα μέσα επικοινωνίας.
 • Αξιόπιστο και στενά συνδεδεμένο με την πολιτική της εταιρίας δίκτυο εμπόρων σε όλη την Ελλάδα.
 • Δίκτυο εταιρικών εκθέσεων με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των συνεργατών της εταιρίας.
 • Δίκτυο με πάνω από 50 εκθέσεις κατασκευαστών με την ονομασία EUROPA CLUB.
 • Περισσότερα από 50 πιστοποιημένα προϊόντα για τον κατασκευαστή αλουμινίου.
 • Καθημερινή τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών αλουμινίου.
 • Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με εξειδικευμένους έμπειρους βιομηχανικούς σχεδιαστές.
 • Πιστοποιημένα προϊόντα σε Κοινοποιημένα εργαστήρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Δείτε επιπλέον φωτογραφικό υλικό:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ:

Ιπποκράτους 112, 190 04 Σπάτα, Αττική
Τ: 6944411549
E: info@tsigonias.gr
www.tsigonias.gr

Απάντηση