Το SMARTIA P150 Urban ανάμεσα στα 25 καλύτερα διαχωριστικά του Archello

Το SMARTIA P150 Urban, η εναλλακτική πρόταση της ALUMIL για διαχωριστικά γραφείων που ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του, είναι ένα από τα 25 συστήματα για εσωτερικούς χώρους που διακρίθηκαν από το Archello, τη διεθνή πλατφόρμα που συνδέει τη σχεδιαστική και αρχιτεκτονική κοινότητα με καινοτόμα προϊόντα εταιρειών από όλο τον κόσμο.  


Το κομψό design, τα λεπτά προφίλ και η αρθρωτή κατασκευή του διαχωριστικού που δίνει τη δυνατότητα για σύνθετες τυπολογίες, το καθιστούν μία εξαιρετική επιλογή για αρχιτέκτονες που επιδιώκουν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση εσωτερικών χώρων και να ενισχύσουν τη συνεργασία σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.  

Η δύναμη της καινοτομίας 

Το SMARTIA P150 Urban αποτελείται από μονούς υαλοπίνακες που στηρίζονται σε πλαίσια αλουμινίου ειδικής σχεδίασης και διαθέτει ένα μοναδικό “steel look”, που αναβαθμίζει αισθητικά τους εσωτερικούς χώρους, προάγοντας τη συνεργασία και την παραγωγικότητα σε μοντέρνα εταιρικά γραφεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους χώρους επαγγελματικής χρήσης.  

Η λειτουργικότητα συναντά την απόδοση 

Πέρα από την ιδιαίτερη εμφάνισή του, προτεραιότητα στο SMARTIA P150 Urbanείναι η κορυφαία λειτουργικότητα και οι υψηλές επιδόσεις. Ενσωματώνοντας προηγμένα μονωτικά υλικά, το σύστημα προσφέρει ικανοποιητικά επίπεδα ηχομείωσης επιτρέποντας στα άτομα να εργάζονται με άνεση και ησυχία, χωρίς οχλήσεις από το εξωτερικό περιβάλλον.  

Εύκολη ενσωμάτωση και εγκατάσταση 

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος είναι ο αρθρωτός σχεδιασμός του που επιτρέπει την ενσωμάτωση σε υπάρχουσες δομές και δίνει τη δυνατότητα στους αρχιτέκτονες να δημιουργούν ευέλικτους εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η εγκατάσταση του συστήματος γίνεται εύκολα και γρήγορα, χάρη στα προκατασκευασμένα εξαρτήματά του.  

Επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα 

Η αναγνώριση της εταιρείας μας από το Archello ως ένας από τους 25 καλύτερους κατασκευαστές διαχωριστικών για εσωτερικούς χώρους, είναι μία ακόμα απόδειξη της αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την κατασκευαστική αριστεία, με στόχο τη δημιουργία προηγμένων αρχιτεκτονικών λύσεων για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, επαγγελματικής ή οικιακής χρήσης.

Απάντηση