Το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον. Αποτίμηση του παλιού προγράμματος και εκτιμήσεις για το νέο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα που διοργάνωσε το B2Green.gr σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος sealab.gr του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ με θέμα «Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”».

Η αποδοχή των επαγγελματιών του χώρου αλλά και η ενεργή συμμετοχή θεσμικών εκπρόσωπων, ακαδημαϊκών και διακεκριμένων στελεχών της αγοράς στο κάλεσμα του B2Green για συζήτηση σχετικά με το “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον”, ήταν μοναδική. Στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, βρέθηκαν συνολικά περίπου 400 σύνεδροι, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη σημασία του προγράμματος, τόσο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου.

Συνεχίζοντας τις αναρτήσεις των παρουσιάσεων της ημερίδας, παραθέτουμε την άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση «Το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον. Αποτίμηση του παλιού προγράμματος και εκτιμήσεις για το νέο», από την κα Γιάννα Νίκου, Προϊσταμένη Μονάδας Α, Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Τομέα Ενέργειας.

Δείτε παρακάτω το αρχείο της παρουσίασης:

Το Πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον. Αποτίμηση του παλιού προγράμματος και εκτιμήσεις για το νέο

Απάντηση