Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Kalesma Mykonos

Kalesma-Mykonos

Ένα νέο ξενοδοχείο πολυτελείας ανοίγει τον Ιούνιο στη Μύκονο. Πρόκειται για το Kalesma Mykonos, που θα διαθέτει 25 σουίτες και δυο βίλες.


Οι σουίτες του Kalesma Mykonos (63 τ.μ. εσωτερικά και 90 τ.μ εξωτερικά διαθέτουν όλες ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και βεράντα. Οι δύο βίλες του συγκροτήματος (240τ.μ εσωτερικού και μέχρι 300 τ.μ εξωτερικού χώρου) προσφέρουν απόλυτη αυτονομία, αλλά και απευθείας σύνδεση με όλες τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του ξενοδοχείου (από προσωπικό σεφ και γυμναστή, μέχρι villa butler).

Έχουν από δύο ή τρία υπνοδωμάτια, ανοιχτό καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα (με προμήθειες σε εδέσματα και εκλεκτά κρασιά).Το πιο επικοινωνιακό ωστόσο σημείο του ξενοδοχείου, είναι το εστιατόριο του. Δημιουργημένο από τους Έλληνες ιδιοκτήτες των Αθηναϊκών εστιατορίων Pere, Ubu & Sea Spice, το εστιατόριο Pere Ubu στο Kalesma Mykonos επιδιώκει να πρωταγωνιστήσει στη γαστρονομική σκηνή του νησιού.

Με ελληνική κουζίνα βασισμένη σε εποχιακά, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά και με μία διάθεση αναβίωσης των ηλιόλουστων κυριακάτικων συναθροίσεων γύρω από το τραπέζι, όπως τονίζεται, η μυκονιάτικη εκδοχή του Pere Ubu είναι αφιερωμένη στην έννοια της «κοινωνίας», της σύνδεσης των καλεσμένων. Το εσταιτόριο είναι προέκταση της πισίνας υπερχείλισης.

Το Kalesma Mykonos βρίσκεται στον Ορνό, σε απόσταση 600μ. από την Παραλία Άγιος Ιωάννης της Μυκόνου.

Πηγή: tornosnews.gr

Απάντηση