Το Αμπού Ντάμπι υποδέχεται το Συνέδριο AluSolutions

Από τις 10 έως και τις 11 Μαΐου του 2016 το Αμπού Ντάμπι υποδέχεται το Συνέδριο AluSolutions, τη διοργάνωση του οποίου στηρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση Αλουμινίου. Το συνέδριο έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των ευκαιριών της βιώσιμης χρήσης του αλουμινίου και θα καταδείξει πώς η βιομηχανία αλουμινίου κάνει συνεχείς βελτιώσεις στην περιβαλλοντική απόδοση της παραγωγής αλουμινίου, καθώς και τα οφέλη της βιωσιμότητάς του σε εφαρμογές τελικής χρήσης. Εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου θα μιλήσουν στο συνέδριο και θα παρουσιάσουν τον Οδικό Χάρτη Αειφορίας για το 2025, προβάλλοντας το ευρωπαϊκό όραμα της βιομηχανίας αλουμινίου και τη δέσμευση για έναν πιο πράσινο μέλλον.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Γιατί επιλέχθηκε το Αμπού Ντάμπι;
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παραγωγός αλουμινίου στον κόσμο, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 50% της παραγωγής αλουμινίου του Κόλπου.
Η περιοχή είναι γνωστή για τα υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και για την προσοχή που δίνει σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και θεωρείται ότι είναι από τις πιο εξελιγμένες στον κόσμο.
Ο όγκος της παραγωγής αλουμινίου στην περιοχή του Κόλπου αναμένεται να αυξηθεί σε πέντε εκατομμύρια τόνους μέχρι το τέλος του 2015, η οποία αντιπροσωπεύει το 17,5% της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής, σε σύγκριση με 3,7 εκατομμύρια τόνους το 2012 ή το 11% της συνολικής παγκόσμιας παραγωγής.
Ενώ ο τομέας της πρωτογενούς αλουμινίου σε όλη την περιοχή του Κόλπου αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, σημαντική έμφαση δίνεται επίσης στον τομέα των κατάντη προϊόντων και υπηρεσιών.
Το Αμπού Ντάμπι είναι ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο και οι επισκέπτες θα μπορούν να εξερευνήσουν όλη την περιοχή επίσης θα έχουν χρόνο να επισκεφθούν και την τοπική βιομηχανία.

Απάντηση