Το 5ο ETEM Façade Conference στις 16 Νοεμβρίου 2019 στη Σόφια της Βουλγαρίας

ETEM-Façade-Conference

Με περηφάνια η ETEM σας ανακοινώνει την διοργάνωση στις 16 Νοέμβριου 2019 στην Σόφια, του 5ου διακεκριμένου ETEM Façade Conference, στο συνεδριακό χώρο του Sofia Event Center.


Το ETEM Façade Conference είναι ένα παγκόσμιο φόρουμ για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στις προσόψεις των κτιρίων που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν και την πιο απαιτητικά δημιουργική αρχιτεκτονική.

Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια με στόχο να παρουσιάσει τους κορυφαίους αρχιτέκτονες με τις σύγχρονες ιδέες και τάσεις στην παγκόσμια αρχιτεκτονική, καθώς και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου.

Απευθύνεται σε όλους τους ειδικούς του αρχιτεκτονικού και τεχνικού κλάδου. Οι καινοτόμες λύσεις και οι παγκόσμιες εξελίξεις μαγνητίζουν το κοινό που αναζητά πρωτοποριακές κατασκευαστικές μεθόδους.

Φέτος στην διοργάνωση συμμετέχουν οι παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες: Pablo Zamorano του Heatherwick Studio, ο Steven Kennedy των Grimshaw Architects, ο Daniel Bosia των Thorton Tomasseti, ο Georgi Petrov της SOM, o Miron Mutyaba των Zaha Hadid Architects, ο Philippe Fouché της SAOTA, ο Angel Zahariev των A&A Architects, ο Rado Todorov της RT Consult και ο Vladimir Marinov των Define Engineers.

Χορηγοί του Συνεδρίου: Elval Colour, Sisecam, Sherwin-Williams, Ursa

Χορηγοί Επικοινωνίας: Detail

Mε την υποστήριξη του: Αμερικανικού Συμβουλίου για τα Υψηλά Κτίρια και το Αστικό Περιβάλλον (CTBUH).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.facadeconference.com

Απάντηση