Θεωρία και πρακτική συγκολλητών επαγγελματιών του Κλάδου Μεταλλικών Κατασκευών Νομού Χανίων

Θεωρία και πρακτική συγκολλητών επαγγελματιών του Κλάδου Μεταλλικών Κατασκευών Νομού Χανίων

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ήμερο- επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Σιδηροκατασκευές και μέθοδοι συγκόλλησης μετάλλων», σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα του φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register:EN ISO 1514-1:2017 (Level 2) και EN ISO 9606-1:2017.


Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου υλοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων και η πρακτική εξάσκηση έλαβε μέρος την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο εργαστήριο του συνάδελφου κ. Κυριάκου Παρασκευόπουλο, με τη συμμετοχή 18 Τεχνητών Συγκολλητών και 14 επιχειρήσεων – μελών του Σωματείου μας, υπό την επίβλεψη του Μηχανικού ΕΝ , κ. Βασίλη Τσιμπίδη.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα για την πιστοποίηση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων του Σωματείου μας.

Επόμενος στόχος του Σωματείου μας σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου και Σιδήρου) είναι η πιστοποίηση των επιχειρήσεων σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ως Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Νομού Χανίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας κ. Διγενάκη Γεώργιο και κ. Κουσκουμπεκάκη για τη δωρεά των αερίων που χρησιμοποιήθηκαν στις επιδείξεις, τον κ. Κεκέ Θεόδωρο για τις μηχανές TIG και MAG που μας διέθεσε, καθώς και τον κ. Αντώνιο Παπαδάκη Πρόεδρο της ΣΙΔΑΛ ΑΕ για τη δωρεά των δοκιμίων που μας διέθεσε.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία, το συνάδελφο κ. Κυριάκο Παρασκευόπουλο ο οποίος μας φιλοξένησε στη βιοτεχνία του για την πρακτική εξάσκηση και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο που μας παραχώρησε την αίθουσα για την θεωρία της κατάρτισης.

Απάντηση