Θεμέλιο Software: SmartApp – Ανακαλύψτε τη νέα εφαρμογή της

Θεμέλιο Software

Η εταιρεία Θεμέλιο Software μετά από 30 χρόνια εξειδίκευσης, εμπειρία, καινοτομίας, έρχεται να παρουσιάσει τη Νέα εφαρμογή για κινητά και tablet Smart App.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία κυκλοφορεί μια τέτοια εφαρμογή. Η πρώτη προσπάθεια έγινε το 2006 με το Smart Pocket. Σήμερα, σε μια αγορά έτοιμη για τέτοια προϊόντα και την τεχνολογία με περισσότερες λύσεις η εφαρμογή Smart App έρχεται να γίνει πολίτυμο εργαλείο για τις καθημερινές εργασίες του επαγγελματία κατασκευαστή.

Η πρώτη έκδοση της εφαρμογής θα δίνει στο χρήστη δύο βασικές λειτουργίες:

  • Μέτρηση και Σχεδιασμός Προσφοράς

Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα ενώ βρίσκεται στην τοποθεσία του έργου να κάνει την πλήρη καταγραφή των κουφωμάτων όπως το έχει επιλέξει ο πελάτης με όλα τα παρελκόμενα (εταιρεία, σειρά, χρώμα, διαστάσεις, σίτες, πάνελ, μηχανισμοί κλειδώματος, κτλ.)

Όλα τα δεδομένα, την ίδια στιγμή, μεταφέρονται στην έκδοση του προγράμματος της Θεμέλιο Software που διαθέτει ο κατασκευαστής. Η επεξεργασία των δεδομένων στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει Online ή οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει ο χρήστης.

  • Τελικά Μέτρα Κοπής

Η ίδια διαδικασία ακολουθείτε και για την τελική επιμέτρηση του έργου και την αποστολή των δεδομένων στο πρόγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλά την αρχή των λειτουργιών του Smart App. Η εφαρμογή θα αναπτύσσεται με τελικό στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου κατασκευαστή.

Περισσότερες πληροφορίες

Τηλ: 210/9952961-2

Email: themelio123@gmail.com

Απάντηση