Θεμέλιο Software: Profil Gold & Smart Pack II

Θεμέλιο Software-profil-gold
Print Friendly, PDF & Email

Η Θεμέλιο Software παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και πάντα στο πλευρό των κατασκευαστών, ετοίμασε και διαθέτει – για όσους δουλέψουν το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II, το Smart Pack II.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα Profil Gold και παρέχει τη δυνατότητα Αυτόματης Έκδοσης Προσφορών με βάση τις απαιτήσεις του Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II.

Διαδικασία

Δημιουργείτε την προσφορά του έργου σας όπως σε κάθε άλλη περίπτωση χωρίς όμως να καταχωρίσετε τιμές. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το πρόγραμμα έχει ήδη δημιουργήσει δύο διαφορετικές εκτυπώσεις.

  1. Τεχνική προσφορά

Η πρώτη εκτύπωση είναι η τεχνική προσφορά που συμπεριλαμβάνει τις κατασκευές όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και εμφανίζονται όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ενεργειακός επιθεωρητής (Uw, διορθ.Uw, Usb, Ug, Αεροδιαπερατότητα κτλ) για την ενεργειακή μελέτη του ακινήτου.

  1. Οικονομική προσφορά

Το πρόγραμμα αυτόματα διασπάει τα κουφώματα σε τζαμιλίκια και εξώφυλλα και λαμβάνοντας όλα τα στοιχεία, την περιοχή, το Uw, τις διαστάσεις, αν είναι παράθυρο ή εξωστόθυρα, υπολογίζει και διαμορφώνει την αντίστοιχη τιμή για κάθε κούφωμα ξεχωριστά.

Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται πολλά επιπλέον στοιχεία που διευκολύνουν και προστατεύουν το χρήστη από πιθανά λάθη.

Για περισσότρες πληροφορίες, επικοινωνήστε καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00 στα τηλέφωνα 210 99 52 961 – 2.

Απάντηση