Θεμέλιο Software: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ

Θεμέλιο-Software-ΠΟΒΑΣ

Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 200 κατασκευαστές κουφωμάτων από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργάνωσε η Θεμέλιο Software σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ.


Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς το Σάββατο 19.1.2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Αργυρούπολης.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στο νέο ΚΕΝΑΚ, στη σήμανση CE, και στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία της Θεμέλιο Software με την ΠΟΒΑΣ, την ειδική έκδοση του προγράμματος Profil Gold ΠΟΒΑΣ FPC που υποστηρίζει το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC που έχει αναπτύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος που σε συνεργασία με τον κο. Παναγιώτη Γαλατά της εταιρείας Θεμέλιο Software ανέπτυξαν τα βασικά θέματα του Σεμιναρίου.

Ο κύριος στόχος ήταν να δοθεί βήμα στους συμμετέχοντες ώστε να μπορέσουν σε μορφή συζήτησης να εκφράσουν ερωτήσεις και να καλύψουν τις απορίες τους.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος. Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος ανέπτυξε τις δράσεις της Ομοσπονδίας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Τεχνική Οδηγία για την τοποθέτηση των κουφωμάτων, που προωθεί η Ομοσπονδία σε συνέχεια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει στο πολύ επιτυχημένο Συνέδριο των Τρικάλων.

Το σεμινάριο διήρκησε 7 ώρες, χρόνος που μπορεί να ακούγεται πολύς, στην πραγματικότητα όμως ήταν τόσο ενδιαφέρον που κράτησε ενεργούς κι ακούραστους όλους τους συμμετέχοντες ως το τέλος.

Στο μόνο που μπορούμε να δεσμευτούμε είναι ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε κάθε ενέργεια πουβοηθά στην εξέλιξη και να δημιουργούμε πρωτοπόρα εργαλεία τεχνολογίας για τη σωστή οργάνωση των επαγγελματιών.

Απάντηση