Θεμέλιο Software: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης

εκπαιδευτικό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 στο Επιμελητήριο του Ηρακλείου Κρήτης.


Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο αφορούσαν στη Σήμανση CE, το FPC, το Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον II και την Εγκατάσταση Κουφωμάτων ενώ πραγματοποιήθηκε και παρουσίαση του προγράμματος Παραγωγής και Διαχείρισης Κουφωμάτων PROFIL GOLD μέσω του οποίου οι επαγγελματίες μπορούν να καλύψουν όλες τους τις ανάγκες.

Περισσότεροι από ογδόντα κατασκευαστές κουφωμάτων συμμετείχαν στο Σεμινάριο που διοργάνωσε η ΘΕΜΕΛΙΟ Software σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών ΠΟΒΑΣ.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους καθ΄όλη τη διάρκεια του Σεμιναρίου και με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος που βοήθησε να αποσαφηνιστούν θέματα που τους προβληματίζουν και τους απασχολούν καθημερινά.

Εμείς από την πλευρά μας, αφού ευχαριστήσουμε όλους για τη συνεργασία και τη συμμετοχή, δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά πως θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε δημιουργώντας εργαλεία για την κάλυψη τόσο των τρεχουσών αναγκών όσο και για όσων πρόκειται να δημιουργηθούν, όπως πάντα, πριν από εσάς, για εσάς.

εκπαιδευτικό-σεμινάριο
εκπαιδευτικό-σεμινάριο

Απάντηση