Θεμέλιο Software: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ

Θεμέλιο-Software-ΠΟΒΑΣ

Η Θεμέλιο Software σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέματα που αφορούν στη Σήμανση CE, το FPC και το Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ.


Με αφορμή τις απορίες που εκφράζετε στην καθημερινή μας επικοινωνία για θέματα που αφορούν τις τιμές επιδόσεων, τι αφορούν, πώς υπολογίζονται, πώς εκδίδεται η δήλωση επιδόσεων, ακόμη και πώς πρέπει να συμπληρώσετε το τιμολόγιο για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ, κρίνουμε απαραίτητη τη συνολικότερη ενημέρωσή σας.

Σκοπός λοιπόν του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων και των απαιτήσεων και να σας δοθούν οι απαντήσεις και τα εργαλεία για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (FPC) και το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ.

Επιπροσθέτως θα γίνει αναφορά στις μελλοντικές τάσεις της αγοράς και στα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, τα οποία αναμένεται να συνεχιστούν και τα επόμενα έτη.

Δείτε το πρόγραμμα στο παρακάτω link: https://drive.google.com/open…

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Στους συμμετέχοντες κατασκευαστές κουφωμάτων θα αποδοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα στο link: εδώ

Εναλλακτικά μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή:
Στη Γραμματεία της ΠΟΒΑΣ: τηλ: 2106453740 / e-mail: [email protected]
Στη Θεμέλιο Software: τηλ: 210 9952961-2, 6978114143 / e-mail: [email protected]

Απάντηση