Θεμέλιο Software: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέματα «Σήμανση CE – FPC – Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ & Εγκατάσταση Κουφωμάτων»

Σεμινάριο

Η Θεμέλιο Software σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών ΠΟΒΑΣ, διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέματα που αφορούν στη Σήμανση CE, το FPC, το Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ και την Εγκατάσταση Κουφωμάτων.


Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2019 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, Ηράκλειο Κρήτης).

Με αφορμή τις απορίες που εκφράζουν οι συνάδελφοι στην καθημερινή μας επικοινωνία για θέματα σχετικά με τις τιμές επιδόσεων, τι αφορούν, πώς υπολογίζονται, πώς εκδίδεται η δήλωση επιδόσεων, ακόμη και πώς πρέπει να συμπληρώσετε το τιμολόγιο για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ, κρίνουμε απαραίτητη τη συνολικότερη ενημέρωσή σας.

Σκοπός του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων και των απαιτήσεων και να σας δοθούν οι απαντήσεις και τα εργαλεία για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη σήμανση CE τόσο για τα τζαμιλίκια όσο και για τα παντζούρια, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC) και το πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ.

Τέλος θα γίνει μία πρώτη σύντομη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ, του λόγου σύνταξής του και των απαιτήσεων που περιλαμβάνει.

Δείτε το πρόγραμμα: εδώ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στους συμμετέχοντες κατασκευαστές κουφωμάτων θα αποδοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Για τη συμμετοχή σας στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο συμπληρώστε τα στοιχεία σας έως 20.11.2019: εδώ

Απάντηση