Η Tesla αποκάλυψε τους νέους της ηλιακούς συλλέκτες που τοποθετούνται πάνω από την υπάρχουσα στέγη σας

Tesla στέγη
Μπορεί να έχει επικεντρώσει τις προσπάθειες της, όσον αφορά στην συλλογή και στην αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας στο σπίτι, στις ηλιακές στέγες της, ωστόσο δεν μπορούν όλοι -ή θέλουν- να αντικαταστήσουν τη στέγη του σπιτιού τους για να απολαμβάνουν τα οφέλη της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, η εταιρεία προσφέρει μία πρώτη ματιά, στους κατασκευασμένους από την Panasonic, ηλιακούς συλλέκτες της που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από την υπάρχουσα στέγη ή και τα κεραμίδια της. Σε αντίθεση με άλλες επιλογές aftermarket στην αγορά, οι νέοι ηλιακοί συλλέκτες της Tesla είναι σχετικά λείοι και δεν επεμβαίνουν ιδιαίτερα στην αισθητική του εξωτερικού της οικίας, ενώ επιπλέον το πρόσθετο “hardware” δεν είναι ορατό.

Αν και θα είναι πασιφανές, ότι στην στέγη του σπιτιού σας υπάρχουν ηλιακοί συλλέκτες, τουλάχιστον εμφανισιακά απέχουν σημαντικά από τα άσχημα και συμβατικά προϊόντα που πωλούνται στην αγορά. Η εταιρεία έχει ξεκινήσει να ενημερώνει πελάτες για τις τιμές τους ή να δέχεται παραγγελίες, ωστόσο η παραγωγή των αρθρωμάτων 325W θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: insomnia.gr

Απάντηση