2017 Αλουμίνιο Ειδήσεις

Team Roll: Γιόρτασε με ξεχωριστές ημερίδες!

Print Friendly, PDF & Email

Η Team roll γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας και διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτικές ημερίδες για τα νέα της προϊόντα. Η εταιρεία επιφύλασσε και ένα «δώρο» στους συμμετέχοντες στις ημερίδες με ειδικά πακέτα προσφορών.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν στις 11, 15 και στις 22 Φεβρουαρίου του 2017 στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου DEKELIA HOTEL με θέμα: ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ – 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΑΜ ROLL.

Στις εκδηλώσεις μας παρευρέθηκαν πάνω από 300 επαγγελματίες του κλάδου μας οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα μας όσο και για τις προσφορές μας. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) και πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού (ΕΝΚΑΣ) καθώς και μέλη του Σωματείου, ο κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) και το Σωματείο Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Αργολίδος (ΗΦΑΙΣΤΟΣ).

Κλείνοντας 10 χρόνια λειτουργίας δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την έχουν επιλέξει για συνεργάτιδα τους τόσα χρόνια και πιστεύουν σε αυτήν. Πέραν του επιμορφωτικού μέρους της εκδήλωσης που συμμετείχε επίσης η εταιρεία SOMFY AE, η οποία παρουσίασε δύο νέα προϊόντα και θα τα διαθέσει μόνο μέσω της TEAMROLL για το 2017, δόθηκαν στους παρευρισκόμενους ένα πακέτο προσφορών το οποίο εύχεται να βοηθήσει και να ενισχύσει τους συνεργάτες της.

Η εταιρεία ευχαριστεί όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και είναι ιδιαίτερη η χαρά της που παρευρέθηκαν και συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα. Η αποδοχή όλων είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσει να προσπαθεί για την καλυτέρευση των προϊόντων της όσο και της δημιουργικότητας της.

Απάντηση