Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια της Hanwha Q Cells επιλέχθηκαν στην Exalco στη Λάρισα

Hanwha Q Cells-exalco

Η Hanwha Q Cells GmbH, η Γερμανική θυγατρική της Hanwha Q Cells Co., Ltd., ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κυψελών και πλαισίων στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα τη συμμετοχή της σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα net metering στην Ελλάδα.

Τα πολύ κρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πλαίσια της Hanwha Q Cells Q.Plus-G4.3 επιλέχθηκαν από τον αποκλειστικό συνεργάτη  της Q.Cells για Ελλάδα και Κύπρο «Active Energy Solutions» για  την εγκατάσταση των 500 kWp στο εργοστάσιο της Exalco στην Λάρισα.

Η Exalco είναι μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες στη χώρα, και με αυτή την μεγάλη εγκατάσταση φωτοβολταϊκών, θα γίνει μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος.

Φωτοβολταϊκές λύσεις υψηλής ποιότητας:

Η Active Energy Solutions για να διαβεβαιώσει ότι η εγκατάσταση του φωτοβολταικού θα ήταν αμέσως θετική για αυτόν τον λόγο ο εγκαταστάτης επέλεξε τη σειρά πλαισίων Q.Plus-G4.3 της Hanwha Q Cells.

Τα πολύ κρυσταλλικά πλαίσια 60 κυψελών Q.PLUS-G4.3 –  διαθέτουν ισχύ μέχρι 290 Wp και προσφέρουν μια ευέλικτη και αξιόπιστη λύση για πελάτες που αναζητούν μακροπρόθεσμη παραγωγή ενέργειας. Τα πλαίσια αποδίδουν εξαιρετικά σε συνθήκες χαμηλού φωτός και αντίξοες καιρικές συνθήκες  καθιστώντας τα ιδανικά για την εγκατάσταση της Exalco.

Ένας εκπρόσωπος της Active Energy Solutions πρόσθεσε: «Το νέο φωτοβολταικό σύστημα 500 kWp της Exalcο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering) στην Ελλάδα. Θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι το σύστημα θα ήταν αποδοτικό και αξιόπιστο, ενώ επίσης θα κατασκευαζόταν με φωτοβολταικά πάνελ υψηλής ποιότητας. Τα πλαίσια Hanwha Q Cells Q.Plus-G4.3  πληρούν άριστα τις προδιαγραφές και ως Q.Partner μπορέσαμε να εγγυηθούμε την έγκαιρη παράδοση, εγκατάσταση και ηρεμία για τον πελάτη μας».

Η επαγγελματική συνεργασία μεταξύ της Hanwha Q.Cells  και της Active Energy Solutions αναπτύχθηκε με δύναμη και αμοιβαία εμπιστοσύνη για 4 χρόνια.

Πηγή: energypress.gr

Απάντηση