Συνοδιάς: Νέα αυτόματη μαχαιρωτή κλειδαριά της Wink Haus

Συνοδιάς Wink Haus

Η εταιρεία Ι.Β. ΣΥΝΟΔΙΑΣ παρατηρώντας τις συνεχείς εξελίξεις στην αγορά είναι πάντα σε θέση αναζήτησης νέων καινοτόμων προϊόντων, για να αντεπεξέλθει και στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της. Έτσι, το 2008 συνάπτει δύο νέες συνεργασίες με τις γερμανικές εταιρείες WINK HAUS και HAPS, ενώ το έτος 2012 κλείνει για την Ι.Β.ΣΥΝΟΔΙΑΣ Α.Ε με την επιτυχή σύναψη τριών ακόμα συνεργασιών με τους γνωστούς οίκους HOPPE, DR HAHN και SIEGENIA AUBI. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι πιστοποιημένα με το αντίστοιχο έγγραφο ISO και με το πιστοποιητικό ROSENHEIM της Γερμανίας.

AV3 – η τελευταία λέξη της τεχνολογίας πορτών

Απόλυτη ασφάλεια: Ο αυτόματος πολλαπλός μηχανισμός ασφάλισης της Wink haus κλειδώνει αυτόματα την πόρτα κατά το κλείσιμο της, χωρίς να χρειάζεται να την ασφαλίσετε με το κλειδί. Ο νέος μαγνητικός ενεργοποιητής μειώνει σημαντικά το θόρυβο κατά το κλείσιμο της πόρτας και εμποδίζει το χτύπημα της πόρτας με εκτεταμένη περιστρεφόμενη ράβδο.

Απόλυτη μόνωση: Χωρίς ανεπιθύμητο ρεύμα αέρα, χωρίς πρόωρη παραμόρφωση της πόρτας. Το νέο στοιχείο μόνωσης υπόσχεται μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Απόλυτη άνεση: Αν θέλετε να απελευθερώσετε προσωρινά το μηχανισμό ασφάλισης π.χ. όταν κουβαλάτε ψώνια, ενεργοποιείται εύκολα η άνετη κλειδαριά και η πόρτα μπορεί να ανοίξει χωρίς κλειδί και από έξω.

Απάντηση