Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας: Πιστοποίηση Συγκολλητών Επαγγελματιών του Κλάδου Μεταλλικών Κατασκευών

Μεταλλουργών

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, ο Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας, πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την διενέργεια εξετάσεων για την Πιστοποίηση σε μεθόδους/διαδικασίες συγκόλλησης 16 Τεχνητών Συγκολλητών και 3 Επιχειρήσεων, μελών του Συνδέσμου μας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα του φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register: EN ISO 15614-1:2017 (Level 2) & EN ISO 9606-1:2017.


Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «Αέρια Βορείου Ελλάδος» (Αφοι Ιωάννου), υπό την επίβλεψη του Μηχανικού ΕΝ Επιθεωρητή Συγκολλήσεων, Βασίλη Τσιμπίδη.

Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν το πρώτο βήμα για την πιστοποίηση των δεξιοτήτων των μελών και του προσωπικού που απασχολούνται στις επιχειρήσεις του Συνδέσμου μας.

Επόμενος στόχος του Συνδέσμου μας σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΠΟΒΑΣ, είναι η πιστοποίηση των επιχειρήσεων σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ως Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «Αέρια Βορείου Ελλάδος» για την άψογη φιλοξενία και συνεργασία.

Εκ του Δ.Σ:

Ο Πρόεδρος,
Αλέξανδρος Δημόπουλος

Ο Γ. Γραμματέας,
Δημήτρης Τσινίκας

Απάντηση