Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στην έκθεση DOMOTEC

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, σε συνεργασία με την Ένωση Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού & Πέριξ (ΕΝΚΑΣ), θα συμμετέχουν με κοινό περίπτερο στην Έκθεση DOMOTEC για την ανακαίνιση, δόμηση και εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Προσκαλούμε όλους τους συνάδελφους κατασκευαστές στην έκθεση DOMOTEC, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση του κλάδου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης εκπροσωπώντας τον κλάδο μας, πρόκειται να είναι ένας από τους ομιλητές σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το τμήμα εκπαίδευσης του ΚΑΠΕ, με θέμα «Κατάρτιση και Πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων των εργατοτεχνιτών του κατασκευαστικού κάδου σε θέματα Ενεργειακής Αποδοτικότητας – Η εθνική δράση του BUILD UP Skills UPSWING”. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 11:00 – 13:00 σε αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου.

Το περίπτερό μας θα βρίσκεται στην Αίθουσα 3 – Διάδρομος Β – Περίπτερο 3. 

Απάντηση