Συμμετοχή της ΠΟΒΑΣ στη Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ

Γενική-Συνέλευση

Στην 51η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, παρευρέθησαν εκ μέρους της ΠΟΒΑΣ ο Πρόεδρος κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Αντιπρόεδρος κος Λάζαρος Ασλανίδης.


Κατά την διάρκεια των ομιλιών τους στην 51η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκαν σε θέματα του κλάδου και συγκεκριμένα στα προβλήματα που προκαλεί στην αγορά το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» κατά την εφαρμογή του, καθώς και στα προγράμματα εκπαίδευσης και την ουσιαστική σύνδεση του επαγγέλματος με την τεχνική εκπαίδευση.

Γενική-Συνέλευση

Όπως τόνισαν χαρακτηριστικά στις ομιλίες τους, ο κλάδος των κατασκευών εξερχόμενος από την κρίση έχει ανάγκη από εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνίτες.

Παράλληλα εστίασαν στην ανάγκη ενός μηχανισμού διασφάλισης πληρωμής των έργων που υλοποιούνται από τους βιοτέχνες εντός του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ», καθώς και το πάγιο αίτημα του κλάδου για την εγκατάσταση των προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας μόνο από πιστοποιημένους τεχνίτες.

Γενική-Συνέλευση
Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση