Συμμετοχή διεθνών εκθετών στην R+T Turkey 01-04/03 2017

Συμμετοχή διεθνών εκθετών στην R+T Turkey 01-04/03 2017

Η R+T Turkey είναι ένα διεθνές σημείο συνάντησης της βιομηχανίας για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο και κυρίως τις γειτονικές χώρες της Τουρκίας. Οι ενδιαφερόμενοι από τη βιομηχανία της σκίασης, των ρολών και των θυρών, θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την αγορά στην R+T Turkey στην Κωνσταντινούπολη από τη 1 έως τις 4 Μαρτίου 2017.

Περισσότεροι από 100 εκθέτες θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες, τα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες στους τομείς των ρολών, θυρών και συστημάτων ηλιοπροστασίας για τον κατασκευαστικό κλάδο. Σε αυτούς τους εκθέτες περιλαμβάνονται διεθνώς γνωστοί εκπρόσωποι της βιομηχανίας από την Τουρκία και την Ευρώπη, όπως οι Monte Carlo Tente, ICA, Medo Tente, Bariş Tente, Brillant, Serge Ferrari, Expalum και Nice.

Καθένας που έχει ειδικό ενδιαφέρον για τις τελευταίες εξελίξεις στη γερμανική βιομηχανία θα πρέπει να επισκεφθεί το επίσημο γερμανικό Pavilion στο οποίο έχουν εγγραφεί δέκα γερμανικές εταιρείες. Ένας εκπρόσωπος του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου Κατασκευαστών Ρολών και Συστημάτων Ηλιοπροστασίας (BVRS) θα συνοδεύει την αντιπροσωπεία των εκθετών και θα είναι σε θέση να παρέχει στους ενδιαφερόμενους εμπορικούς επισκέπτες πληροφορίες από πρώτο χέρι σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον κλάδο. Η συμμετοχή στην R+T Turkey υποστηρίζεται οικονομικά από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Ενέργειας (BMWi), το οποίο εκτιμά την τουρκική αγορά ως ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο για τις γερμανικές επιχειρήσεις.

Οι ανησυχίες ορισμένων σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας είναι δικαιολογημένη, αλλά δεν αφορούν μόνο στην Κωνσταντινούπολη. Ο Roland Bleinroth, Πρόεδρος της Messe Stuttgart δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η 3η έκδοση της R+T Turkey αναπτύσσεται τόσο θετικά και που οι πελάτες μας υποστηρίζουν αυτή τη σημαντική πλατφόρμα της αγοράς, ειδικά σε ένα ελαφρώς πιο δύσκολο περιβάλλον. Αυτό το εκτιμούν ιδιαίτερα οι Τούρκοι πελάτες μας. Παρά την πολιτική αστάθεια, η Τουρκία είναι και θα παραμείνει μια σημαντική οικονομική περιοχή με μια ισχυρή εγχώρια αγορά.»

Η R+T Turkey 2017 δεν στοχεύει μόνο στους επισκέπτες από την Ευρώπη, αλλά εστιάζεται κυρίως στις γειτονικές χώρες της Τουρκίας, δηλαδή το Ιράν, την Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τα κράτη της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Ευρώπης. Οι αγοραστές προσκαλούνται κυρίως από τους Τούρκους ακόλουθους σε αυτές τις χώρες και περιοχές. Μία αίτηση για οικονομική ενίσχυση στις αντιπροσωπείες των αντίστοιχων αγοραστών υποβλήθηκε επίσης στο Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας. Για τους επισκέπτες από τις αραβικές χώρες, η R+T Turkey αποτελεί μια σημαντική εκθεσιακή πλατφόρμα η οποία είναι προσβάσιμη χωρίς τη χρήση βίζας.

Λόγω της ταχείας οικονομικής της ανάπτυξης τα τελευταία δέκα χρόνια, η Τουρκία θεωρείται μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο. Η τουρκική κυβέρνηση επιδιώκει φιλόδοξους οικονομικούς στόχους μέχρι τα εκατό χρόνια από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας το 2023 και θέλει να έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου μέχρι τότε. Για την επίτευξη του φιλόδοξου αυτού στόχου, ένας εκτεταμένος κατάλογος μέτρων έχει παρθεί στο πλαίσιο του «Vision 2023». Μεγάλα κτιριακά έργα ξεκίνησαν, προγράμματα στήριξης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εισήχθησαν και καινοτόμα στρατηγικά σχέδια παρουσιάστηκαν. Κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης, οι εκθέτες και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια γενική εικόνα των ευκαιριών της αγοράς που είναι διαθέσιμες σε αυτή την ανερχόμενη οικονομία.

Η διαδικασία της online εγγραφής για τους επισκέπτες στην R+T Turkey 2017 έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από το σύνδεσμο www.messe-stuttgart.com.tr/r+t/eng/Ziyaretci/ziyaretcikaydi.html. Εκεί μπορείτε να βρείτε και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση.

Πηγή: buildinggreen.gr

Απάντηση