Οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό Alufoil Trophy 2018 παρατάθηκαν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017

Alufoil
Print Friendly, PDF & Email

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Αλουμινίου (EAFA), διοργανωτής του Alufoil Trophy, ανακοίνωσε ότι η προθεσμία για τον επόμενο διαγωνισμό έχει παραταθεί μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2017.

Αυτό θα επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες να προετοιμάσουν συμμετοχές, οι οποίες θα κριθούν τον Ιανουάριο 2018.

Το Alufoil Trophy είναι ο πιο διάσημος διαγωνισμός που αναγνωρίζει την αριστεία και την καινοτομία στο αλουμινόχαρτο, για την αποδοτικότητα των πόρων, την ευκολία των καταναλωτών, την τεχνική καινοτομία, την προστασία των προϊόντων και την εμπορία / σχεδιασμό.

Οι προηγούμενοι νικητές έχουν κερδίσει πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, όπως το WPO WorldStars.

Οι συμμετοχές μπορεί να καλύπτουν μια ενιαία κατηγορία ή και περισσότερες, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κατακτήσουν το πολυπόθητο βραβείο στον τομέα του αλουμινόχαρτου.

Τουλάχιστον ένα προϊόν θα κερδίσει το βραβείο συνολικής αριστείας.

Το έντυπο και η φόρμα συμμετοχής είναι διαθέσιμα εδώ

Σχολιάζοντας τους προηγούμενους διαγωνισμούς Alufoil Trophy, ο εκτελεστικός διευθυντής του EAFA, Guido Aufdemkamp, ​​δήλωσε: «Κάθε χρόνο οι ενδείξεις δείχνουν πόσο καινοτόμος είναι ο τομέας των φύλλων αλουμινίου τόσο στις συσκευασίες όσο και στις βιομηχανικές εφαρμογές. Οι πρόσφατοι νικητές έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη ικανότητα δημιουργίας προϊόντων για να επεκταθούν σε νέες αγορές. Προσβλέπουμε σε ένα άλλο συναρπαστικό και ποικίλο σύνολο συμμετοχών για φέτος».

Περισσότερες πληροφορίες στο site του alufoil.org

Πηγή: alu-web.de

Απάντηση