ΣΥΜΕΤΑΛ: Τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΣΥΜΕΤΑΛ

Η ΣΥΜΕΤΑΛ τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την παγκόσμια διάκρισή της (Private Sector Excellence Award) στη διοργάνωση WITSA Global ICT Excellence Awards 2017, που έλαβε χώρα στην Ταϊπέι.


Η ΣΥΜΕΤΑΛ βραβεύτηκε στην εν λόγω διοργάνωση για την υλοποίηση μίας σειράς προγραμμάτων στον τομέα των Advanced Planning and Scheduling Systems, σε συνέχεια της βράβευσης της στον εθνικό διαγωνισμό BITE (Business IT Excellence) AWARDS 2017.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κόντος, Γενικός Διευθυντής της ΣΥΜΕΤΑΛ, εκπροσώπησε την εταιρεία στη συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και των επικεφαλής των ελληνικών εταιριών που διακρίθηκαν στα φετινά παγκόσμια βραβεία WITSA Global ICT Excellence Awards 2017.

Η ΣΥΜΕΤΑΛ, θυγατρική της Εlval, έχει θέση σε εφαρμογή από το 2008 συστήματα που εστιάζουν στον τομέα των APS και ενσωματώνουν τη διαχείριση πολλαπλών επιπέδων προγραμματισμού, από Strategic Level σε Planning Level έως και Daily Scheduling.

Η ολοκλήρωση των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε το 2016 με την ενσωμάτωση του Slitting Optimizer, ενός λογισμικού που συνδυάζει τις λαμβανόμενες παραγγελίες και μειώνει δραστικά την παραγωγική φύρα.

Τα συστήματα αυτά αποτελούν λύσεις που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας στον κλάδο της βιομηχανίας και βοηθούν στην μεγιστοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας, με ταυτόχρονη ικανοποίηση των πελατών που λαμβάνουν τις παραγγελίες τους στον σωστό χρόνο και στην επιθυμητή ποσότητα.

Πηγή: energia.gr

Απάντηση