ΣΒΣΕ: Εκδήλωση με θέμα «Η ενέργεια στην Ελλάδα: η ενεργειακή κρίση και ο ρόλος της βιομηχανίας»

ΣΒΣΕ: Εκδήλωση με θέμα Η ενέργεια στην Ελλάδα: η ενεργειακή κρίση και ο ρόλος της βιομηχανίας

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Η ενέργεια στην Ελλάδα: η ενεργειακή κρίση και ο ρόλος της βιομηχανίας» στις 29.11.2021 και ώρα 16:00.


Ομιλητές στην εκδήλωση με θέμα «Η ενέργεια στην Ελλάδα: η ενεργειακή κρίση και ο ρόλος της βιομηχανίας» που διοργανώνει ο ΣΒΣΕ είναι η Δρ. Φαίη Μακαντάση, επικεφαλής Ερευνών του ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις, η κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου, Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο κύριος Νικόλαος Κεραμίδας, Διευθυντής Ευρωπαϊκών και Ρυθμιστικών Θεμάτων της MYTILINEOS και Chairman Energy & Climate Change Committee της EUROMETAUX και ο κύριος Αντώνιος Κοντολέων, Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανικών Καταναλωτών Ενέργειας.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση θα ανοίξει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ κύριος Πάνος Λώλος με έναν χαιρετισμό ενώ την ευθύνη του συντονισμού της θα έχει ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ και μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης. Στο τέλος θα υποβληθούν ερωτήσεις από το κοινό προς τους έγκριτους ομιλητές.

Απάντηση