Συνεχής επαγγελματική ανάπτυξη μαζί με τη MUSKITA

Muskita 2023

Για ακόμα μια φορά, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους αλουμινοκατασκευαστές πελάτες της εταιρείας MUSKITA Aluminium Industries Ltd, στον ανακαινισμένο υπερσύγχρονο εκθεσιακό της χώρο στη Λευκωσία, όπως και στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λεμεσό.


Στα σεμινάρια οι κατασκευαστές ενημερώθηκαν για τα νέα συστήματα και προφίλ προηγμένης μηχανικής της εταιρείας, τα οποία προσφέρουν άπειρες λύσεις σε επαγγελματίες του κλάδου, αρχιτέκτονες και ιδιώτες. Παρουσιάστηκαν διάφορα νέα συστήματα, μεταξύ των οποίων και η αναβαθμισμένη σειρά best-seller MU3000 Thermal, που προσφέρει ακόμη καλύτερη θερμομόνωση ταυτόχρονα με επιλογή κομψότερου γάντζου 33mm. Επίσης, παρουσιάστηκε ο νέος, χαμηλότερος οδηγός της σειράς MU114, το πτυσσόμενο σύστημα λεπτής διατομής MU2600 Slim Thermal, τα συρόμενα και πτυσσόμενα συστήματα σκίασης MU900 Eclipse, όπως και πολλά άλλα αναβαθμισμένα προφίλ και συστήματα σκίασης.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και να ενημερωθούν για τις εξαιρετικές επιδόσεις των σειρών. Στη συνέχεια, οι αλουμινοκατασκευαστές έλυσαν τυχόν απορίες με τους ειδικούς παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης, στα διάφορα εργαστήρια.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Δήμος Μουσκής, ενημέρωσε για τις τάσεις στον οικοδομικό τομέα και την οικονομία της Κύπρου, τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο αλουμινίου και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας. Μίλησε ιδιαίτερα για τη σημασία που δίνει η εταιρεία στον εξειδικευμένο σχεδιασμό, τονίζοντας ότι στον βωμό του design δεν πρέπει να παραμερίζεται η ασφάλεια. Η σωστή επιλογή κατάλληλου, αξιόπιστου συστήματος αλουμινίου και υάλωσης είναι ύψιστης σημασίας για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Πηγή: alphanews.live

Απάντηση