Στις 9 Μαΐου τα Greek Energy Forum Awards

Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων Greek Energy Forum Awards που διοργανώνει το Greek Energy Forum (GEF). Στην εκδήλωση, η οποία θα φιλοξενηθεί στο πανεπιστήμιο Cass Business School στο Λονδίνο θα βραβευτούν επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, ερευνητές, και εταιρείες για την προσφορά τους στο χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή. 

Η ψηφοφορία για τα βραβεία έλαβε μέρος μεταξύ των μελών του GEF και τα βραβεία θα απονεμηθούν για τις κάτωθι κατηγορίες:

Greek Energy Influencer – George Sakellaris, P.E. Chairman of the Board of Directors President and Chief Executive Officer Ameresco Inc.
Energy Innovator – Corinth Pipeworks
Energy Start-Up – Signal Maritime
Research Project of the Year – Danae Azaria, Lecturer in Law, Faculty of Laws, University College London
Outstanding Energy Company – Energean
Energy Consultant / Services Company Excellence – FTI Consulting / Dentons
Distinguished Contribution to East Med – EDT / Solon Kassinis, founder and Managing Director of Kassinis International Consulting Ltd.
Rising Star of the Year – Alexandra Reddaway, Senior Drilling Engineer, Tullow
Community Spirit – TAP
Environmental Respect – Terna Energiaki
Shipping Excellence – StealthGas
GEF Most Published Author – Daria Nochevnik, Chief Analyst, European Energy Review Journal

Μεταξύ των καλεσμένων είναι ο πρέσβης της Ελλάδας Κωνσταντίνος Μπίκας, ο πρέσβης της Κύπρου Ευριπίδης Ευριβιάδης, ο καθηγητής Kevin Featherstone, οι επικεφαλής των συνδέσμων Reload Greece, Hellenic Banking Association, Hellenic Hope, ο πρώην υπουργός Δρ. Γιάννης Μανιάτης, και ο καθηγητής Μιχάλης Ταμβάκης,

Η εκδήλωση απονομής θα διαρκέσει από τις 7μμ μέχρι τις 9μμ και θα προηγηθεί networking session από τις 6μμ.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ελληνικής πρεσβείας στη Μεγάλη Βρετανία. Επίσης θα παρευρεθεί και η πλειονότητα των ελληνικών κοινοτήτων της Μεγάλης Βρετανίας.

To Greek Energy Forum (GEF) είναι ένας σύνδεσμος Ελλήνων και ξένων που τους ενώνει το επαγγελματικό και ακαδημαϊκό ενδιαφέρον τους για την ενέργεια. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Λονδίνο, ενώ υπάρχουν παραρτήματα στην Αθήνα, στις Βρυξέλλες, στην Λευκωσία, στο Ντουμπάι, και στην Ουάσινγκτον. Από την ίδρυση του το 2013 εώς και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων, δικτύωσης, εκπαίδευσης στο χώρο των ελληνικών ενεργειακών ζητημάτων.

Απάντηση