Spal ΑΕ: Ασύγκριτη ποιότητα ενεργειακών κουφωμάτων

Spal

Η εταιρεία Αφοί Αλαφροπάτη – Π. Σπαθούλας με διακριτικό τίτλο SPAL ΑΕ ξεκίνησε το έτος 2000 την κατασκευαστική της δραστηριότητα στο χώρο προϊόντων Αλουμινίου και PVC Αποτελεί συνέχεια και επέκταση της εταιρείας Π. Σπαθούλας – Α. Αλαφροπάτης ΟΕ την οποία ίδρυσαν το 1986 ο Σπάθουλας Παναγιώτης και ο Αλαφροπάτης Ανέστης στην Αγία Παρασκευή Λαμίας.


Με νέο πνεύμα, σύγχρονες αντιλήψεις, πείρα 20 ετών στο χώρο κατασκευής αλουμινίου και PVC, συνέπεια και αξιοπιστία έχει ως αποτέλεσμα μια ταχύτητα ανοδική πορεία. Σε ιδιόκτητο οικόπεδο 18.000 τ.μ., στη Λαμία στεγάζεται ο χώρος παραγωγής 3.500 τ.μ., τα διοικητικά γραφεία της SPAL ΑΕ και επιπλέον ένας πλήρη εκθεσιακός χώρος (300 τ.μ.) για την ενημέρωση όλων των σύγχρονων συστημάτων Αλουμινίου και PVC.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

Το τμήμα πωλήσεων της SPAL είναι πάντα διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει, παρέχοντας κάθε τεχνική πληροφορία, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά έργα που η επιβάλει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

Το καταρτισμένο προσωπικό έχει αναλάβει και έχει διεκπεραιώση πάντα μέσα στα κατάλληλα χρονοδιαγράμματα όλες τις απαιτητικές κατασκευές που του έχουν ζητηθεί όλων των μεγάλων κατασκευαστικών εταιριών της Ελλάδας αλλά και των πελατών.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία είναι από τα βασικά στοιχεία που κάνουν την κατασκευαστική εταιρεία SPAL με σιγουριά να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή χρειαστεί.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

Κουφώματα που διακρίνονται για την αισθητική τους και για την κατασκευαστική τους τελειότητα. Προσεγμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία SPAL, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του κουφώματος και σε συνδυασμό με το σχεδιασμό δημιουργούν ένα άριστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ – ΕΥΚΟΛΙΑ

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας SPAL, εξασφαλίζουν ευκολία στη χρήση καθώς είναι πάντα ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των πελατών. Παράλληλα υπάρχει ευελιξία στα συστήματα χάρη στα σημεία κλειδώματος με ρυθμιζόμενους πύρους που έξυπνα προσαρμόζονται στο διακενό φύλλου/κάσας καθώς και στα ψαλίδια με πολλαπλή βαθμίδα ανοίγματος εξαερισμού. Επιπρόσθετα τα κουφώματα διαθέτουν σύνθεση “κλιπ” ψαλιδιού με το ύψος.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ! Με μηχανισμό περιμετρικού κλειδώματος που σαν αποτέλεσμα έχει να ασφαλίζει ένα κούφωμα ανάλογα με τις σύγχρονες απαιτήσεις σας. Όλα τα σημεία κλειδώματος με ρυθμιζόμενους πύρους που έξυπνα προσαρμόζονται στο διάκενο φύλλου/κάσας. Ψαλίδια με πολλαπλή βαθμίδα ανοίγματος εξαερισμού. Σύνθεση “κλιπ” του ψαλιδιού με το ύψος.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Σε συνέχεια εφαρμογής του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» το 2020, εντός του 2021 θα υλοποιηθεί το νέο αντίστοιχο πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 1 δισ. €, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου (2021-2027) και από το Ταμείο Ανάκαμψης», αναφέρεται στον προγραμματισμό του ΥΠΕΝ.

Spal-ποιότητα-ενεργειακών-κουφωμάτων

«Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει εργασίες και παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σε 80.000 κτίρια και κτιριακές μονάδες εντός του 2021. Η πραγματοποίηση παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης στο κτιριακό απόθεμα της χώρας σε ετήσια βάση θα συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου του ΕΣΕΚ για βελτίωση το έτος 2030 ενεργειακής αποδοτικότητας κατά 38%, ώστε η τελική κατανάλωση ενέργειας να είναι μικρότερη από αυτήν του 2007. O αντίστοιχος Ευρωπαϊκός Στόχος για το 2030 αφορά βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας κατά τουλάχιστον 32,5%».

Για τα κτίρια του Δημοσίου προβλέπεται η αναβάθμιση του 3% του συνολικού εμβαδού των κτιρίων της κεντρικής δημόσιας διοίκησης (περίπου 5.400 τ.μ.) στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής και των εταιρειών ενεργειακών υπηρεσιών (ESCOs).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ SPAL

  • Ασύγκριτη ποιότητα κουφωμάτων.
  • Μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Αισθητική και κατασκευστική τελειότητα.
  • Μεγαλύτερη Εξοικονόμηση Ενέργειας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – SPAL:

SPAL AE – Κουφώματα Αλουμινίου & PVC

  • Εξοικονόμηση Ενέργειας
  • Ενεργειακά Κουφώματα
  • Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Εργοστάσιο – Έκθεση: Μαυρομαντήλα 351 00 Λαμία
Τηλ: 2231066533, 2231028012, 2231048000
Fax: 2231066534
Email: spal_ae@otenet.gr
Site: www.spal.gr

Απάντηση