Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν.Τρικάλων: Σεμινάριο για FPC και σήμανση CE

σεμινάριο
Print Friendly, PDF & Email

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για την εφαρμογή ενός πλήρους και ορθά δομημένου Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής με όλες τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο Κανονισμός για τα Δομικά Προϊόντα 305/2011.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου κρίνοντας ότι υπάρχει ανάγκη για ενημέρωση σχετικά με το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής και την εφαρμογή των απαιτήσεων για τη Σήμανση CE στον τομέα των κουφωμάτων, θα πραγματοποιήσει σεμινάρια παρέχοντας στους κατασκευαστές ολοκληρωμένες πληροφορίες.

Ακόμη και οι επιχειρήσεις που εφαρμόζουν ένα Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ή είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 θα είναι χρήσιμο να το παρακολουθήσουν και αν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες αλλαγές στις διαδικασίες τους για τη σήμανση CE σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 305/2011.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση για τις νέες απαιτήσεις των Τεχνικών Οδηγιών του ΤΕΕ (ΤΟΤΕΕ 2017) εν’ όψη και της επικείμενης ενεργοποίησης του νέου προγράμματος Εξοικονομώ κατ’ Οίκον.

Κατά την εκπαίδευση θα γίνεται παρουσίαση όλων των απαιτήσεων, διανομή του απαραίτητου υλικού με ταυτόχρονη εφαρμογή μελετών περιπτώσεων (case studies) από όλους του συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα οργανώνονται από την ΠΟΒΑΣ σε συνεργασία με τα κατά τόπους Σωματεία. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Απάντηση