Σωματείο Τρικάλων: Ο Δήμαρχος Τρικάλων στηρίζει το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

7ο Συνέδριο ΠΟΒΑΣ-Δήμαρχος Τρικάλων

Μια σημαντική συνάντηση με το Δήμαρχο Τρικάλων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου είχε το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών στα πλαίσια διεξαγωγής του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ.

Ένα Συνέδριο που αποτελεί μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των ανθρώπων του Κλάδου. Το Ιστορικό Σωματείο, ως οικοδεσπότης, έχει συνεχόμενες εποικοδομητικές συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς της πόλης για την καλύτερη συνεργασία της διεξαγωγής του μεγάλου αυτού γεγονότος. Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια αυτή σε συνεργασία με το Σωματείο για την όσο καλύτερη διεξαγωγή του, ο οποίος θα αναλάβει και την ξενάγηση των συνοδών των Συνέδρων σε αξιοθέατα της πόλης την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Γκαραγκούνης, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΒΑΣ Χρήστος Παπαευθυμίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. To Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 19-21 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο 5* Ananti City Resort, το οποίο αποτελεί ιδανικό μέρος για εκδηλώσεις αυτού του επιπέδου.

Απάντηση