Solidakis Aluminium Systems: Κατασκευές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Solidakis-Aluminium-Systems

Με την πολυετή εμπειρία η κατασκευαστική εταιρεία Solidakis Aluminium Systems δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις και εγγύηση στην ποιότητά τους. Αναλαμβάνουν υπεύθυνα κατασκευές αλουμινίου άριστης αισθητικής που προσφέρουν έντονη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.


Η σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας καλύπτει αδιαμφισβήτητα όλες τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και σε συνδυασμό με άριστη τεχνογνωσία και προσιτές τιμές, υπόσχεται την απόλυτη ικανοποίησή στον τελικό καταναλωτή – ιδιοκτήτη.

Η εταιρεία Solidakis Aluminium Systems από το 1962 εξειδικεύεται στον τομέα της κατασκευής αλουμινίου. Ωστόσο, συνεχώς αναβαθμιζόμενη από πλευράς εμπειρίας, ανθρώπινου δυναμικού και νέων τεχνολογιών, βρίσκεται στη σημερινή της μορφή από το 2005. Στελεχώνεται από ανθρώπους που διαθέτουν πείρα και άριστη τεχνογνωσία, επιστέγασμα της πολυετούς και πετυχημένης αυτής παρουσίας.

Με τη μοναδική τους τεχνογνωσία και εμπειρία, παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής ενώ ταυτόχρονα αποσκοπούν στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Είναι δίπλα σας από την πρώτη στιγμή, από την πρόταση και τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση και την κατασκευή, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου. Οι απλές διαδικασίες, η συνέπεια, η εργατικότητα και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την ικανοποίηση του πελάτη, είναι οι βασικές αρχές που χαρακτηρίζουν την εταιρία μας και την έχουν καθιερώσει ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες και ανταγωνιστικές εταιρίες κατασκευής και τοποθέτησης αλουμινίου στη χώρα.

Συνεργάζονται με ένα δίκτυο κατασκευαστικών επιχειρήσεων, τεχνικών εταιριών αλλά και ιδιωτών που έχουν εμπιστευθεί και θεωρούν εξασφαλισμένη την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων. Χάρη στο συνδυασμό τεχνολογικής υπεροχής και αισθητικής τελειότητας προσφέρουν άριστη λειτουργικότητα και αποτελέσματα που είναι αδύνατο να μη σας ικανοποιήσουν. Η εταιρεία Solidakis εγγυάται ανταγωνιστικές τιμές, άριστη γνώση της κατασκευής και τοποθέτησης κουφωμάτων αλλά και ειδικών, προσαρμοσμένων στις επιθυμίες σας, κατασκευών αλουμινίου που θα βελτιώσουν ραγδαία την εικόνα και την αισθητική του χώρου σας.

Ενισχύστε την ποιότητα ζωής σας και ταυτόχρονα εξοικονομείστε μέσω της ευελιξίας και της οικονομίας των κατασκευών μας.

Solidakis-Aluminium-Systems

Επιλέξτε σήμερα κορυφαία ποιότητα, αισθητική με άριστο αποτέλεσμα κατασκευών.

Solidakis-Aluminium-Systems

Τομείς, κατασκευές και προϊόντα:

 • Συστήματα αλουμινίου, ενεργειακά κουφώματα, συρόμενα, ανοιγόμενα, ανοιγοανακλινόμενα, θερμοδιακοπτόμενα, επάλληλα, minimal, υαλοπετάσματα Ελληνικών Βιομηχανιών Αλουμινίου Alumil, Elvial, Aluminco.
 • Συστήματα αλουμινίου, μηχανισμοί, αξεσουάρ της Schüco.
 • Συστήματα αλουμινίου, ηλιοπροστασία της Reynaers Aluminium.
 • Κουφώματα PVC Kemmerling.
 • Kουφώματα PVC KBE.
 • Ενεργειακοί υαλοπίνακες.
 • Συστήματα σκίασης.
 • Αντικωνωπικά συστήματα.
 • Πόρτες θωρακισμένες.
 • Πόρτες εσωτερικές.
 • Ρολά.
 • Γκαραζόπορτες.
 • Εξαρτήματα.
 • Μηχανισμοί.
 • Κάγκελα αλουμινίου και σιδήρου.
 • Κάγκελα Inox.
 • Αίθρια.
 • Πέργκολες.

Σε ό,τι αφορά το ποσοστό εξοικονόμησης, τα στοιχεία από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης που εκδίδονται πριν και μετά την υλοποίηση των παρεμβάσεων του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» είναι αποκαλυπτικά.

Solidakis-Aluminium-Systems

Για παράδειγμα κατοικίες που εντάσσονταν στην κατηγορία Η και κατανάλωναν 580 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό το χρόνο, μετά τις επενδύσεις εξοικονόμησης ενέργειας ανέβηκαν στην κατηγορία Α+ και καταναλώνουν μόλις 28 κιλοβατώρες ετησίως ανά τ.μ.

Solidakis-Aluminium-Systems

Στις περισσότερες περιπτώσεις το ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας που επιτυγχάνεται υπερβαίνει το 50%.

Αντίστοιχο ή και μεγαλύτερο αναμένεται το όφελος για όσους ενταχθούν στο Νέο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” που προβλέπει μεγαλύτερα ποσοστά επιδότησης (έως 85% ή 95% για τις λιγνιτικές περιοχές) , υψηλότερους ενεργειακούς στόχους (βελτίωση της ενεργειακής κατάταξης κατά τρεις τουλάχιστον βαθμίδες, σύμφωνα με την προδημοσίευση του Οδηγού του προγράμματος) ενώ για πρώτη φορά προβλέπεται η επιδότηση εγκατάστασης φωτοβολταϊκού και συστημάτων αποθήκευσης.

Solidakis-Aluminium-Systems

Γνωρίσετε την εταιρεία Solidakis από κοντά και σας υπόσχονται ότι εκτός από τις προσιτές τιμές, θα γνωρίσετε και ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κουφωμάτων αλουμινίου, για το νέο σας σπίτι, για την ανακαίνιση του εξοχικού σας, για την ανανέωση του επαγγελματικού σας χώρου, πρόθυμους να λύσουν όλα σας τα προβλήματα για θερμοηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας, ασφάλεια και υψηλή αισθητική.

Solidakis-Aluminium-Systems

Γνωρίστε τον κόσμο του αλουμινίου μέσα από το www.solidakis.com και επικοινωνήστε σήμερα μαζί τους για ένα ενημερωτικό ραντεβού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Solidakis Aluminium Systems
Ρόδων 19145 69 Άνοιξη, Αττική
Τηλ: 2108140822, 6973308389
Fax: 2130272951
E: info@solidakis.com
www.solidakis.com

Απάντηση