SIEGENIA: WE BRING SPACES TO LIFE

H SIEGENIA είναι ένα όνομα με παράδοση και κύρος στη διεθνή αγορά. Πρωτοπόρος στον κλάδο των μηχανισμών κουφωμάτων και συστημάτων εξαερισμού, ξεχωρίζει για τη διαχρονική ποιότητα των προϊόντων της και την αποδοχή τους από τους επαγγελματίες του κλάδου. Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων η SIEGENIA δημιουργεί την άνεση στα δωμάτια…

Η SIEGENIA είναι η άνεση του δωματίου. Τα προϊόντα και οι λύσεις της εταιρείας μας δίνουν χώρους  να ζούμε και να νιώθουμε άνετα σε αυτούς.

Ένα δωμάτιο μπορεί να έχει μόνο τρεις διαστάσεις, αλλά έχει αμέτρητες διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Η φιλοσοφία της SIEGENIA είναι με συνέπεια να βρίσκει  νέες λύσεις που αλλάζουν την αντίληψη των ανθρώπων για ένα δωμάτιο και τη σχέση τους με το χώρο αυτό.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 34843″][/images_grid]

Άνθρωποι
Η σχέση μεταξύ ενός ατόμου και ενός δωματίου θα πρέπει να είναι εύκολη. Τα δωμάτια θα πρέπει να συναντούν τις ανάγκες μας – αντί να μας συναντούν εκείνες εκεί. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από όλο το σχεδιασμό και την φιλοσοφία της εταιρείας. Τα δωμάτια θα πρέπει να είναι συμβατά με όλου. Ανεξάρτητα αν είναι μεγάλο ή μικρό, νέο ή  παλιό, ή έχει φυσικούς περιορισμούς. Οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες των ατόμων μπορούν να είναι εξαιρετικά πλούσιες, αλλά υπάρχει πάντα μια καθολική επιθυμία… για άνεση. Προσωπικές προτιμήσεις μπορούν να βασίζονται στην αισθητική ή την ανάγκη να αισθάνονται ασφαλείς. Η SIEGENIA φέρνει όλες αυτές τις ανάγκες ώστε να δημιουργήσει την άνεση των δωματίων!

Δωμάτια
Στο παρελθόν, τα δωμάτια είχαν ειδικές λειτουργίες: κουζίνα, χωλ, μπάνιο. Όμως οι καιροί αλλάζουν, και το ίδιο κάνουν και οι απαιτήσεις που υπάρχουν για τα δωμάτια. Οι χώροι διαβίωσης έχουν γίνει πιο ανοικτοί και προσβάσιμοι, με την κουζίνα τώρα  να χρησιμοποιείται ως καθιστικό, και ένα σαλόνι να μετατρέπεται σε ένα γραφείο στο σπίτι. Η SIEGENIA αντιμετωπίζει αυτές τις λειτουργικές αλλαγές με ευφυή λύσεις. Από ανεμιστήρες που ρυθμίζουν αυτόματα την ποιότητα του αέρα σε μεγάλα συρόμενα ανοίγματα που μπορούν να ελέγχονται χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή και να συνδέετε ένα δωμάτιο με τον έξω κόσμο – Κάνοντας τους χώρους πάντα τόσο ευέλικτους για εσάς!

Τεχνολογία
Στον υψηλής τεχνολογίας κόσμο μας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η τεχνολογία λύνει περισσότερα προβλήματα από ό, τι δημιουργεί. Η άνεση των δωματίων είναι μια μακρόπνοη
σκέψη, έννοια που προσφέρει μια σειρά από πολύπλοκες λειτουργίες. Ωστόσο, οι λύσεις δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκες, αλλά διαισθητικές και εύκολες στη χρήση. Γι ‘αυτό η SIEGENIA δεν ξεχνά ποτέ τη σημασία της σχέσης του ατόμου με ένα δωμάτιο. Η άνεση των δωματίων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει  την ποιότητα ζωής και να προσθέσει πραγματική αξία στα κτήρια.

Η άνεση των δωματίων είναι ένα συναίσθημα³:
Ασφάλεια – Φροντίδα -Ενεργειακά αποδοτικά συστήματα.
Άνεση σε ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 34844″][/images_grid]

Συστήματα παραθύρων
Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τα παράθυρα και  τα συρόμενα στοιχεία απλά ως γυαλί σε  πλαίσια, αλλά τι γίνεται με την τεχνολογία, το ίδιο το υλικό; Αυτό είναι η καρδιά και ο εγκέφαλος ενός παραθύρου. Το υλικό κρατά επίσης τα κλειδιά στη μακροχρόνια απόδοση της ασφάλειας και της ενέργειας, στην ομαλή λειτουργία και στην εύκολη πρόσβαση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σημαντική επίδραση στην άνεση του δωματίου . H SIEGENIA για περισσότερα από 100 χρόνια φροντίζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  και βελτιώνει αυτούς τους τρόπους συστηματικά.

Συστήματα πορτών
Μπορείτε να ζήσετε την άνεση των δωματίων, ακόμη και όταν φεύγετε από το σπίτι …οι πόρτες κλείνουν τέλεια και θα είστε σε θέση να ακούσετε το αυτόματο σύστημα κλειδώματος ή όταν επιστρέψετε πίσω φορτωμένοι με τα ψώνια και η πόρτα ανοίγει αυτόματα. Εξοπλίζοντας τις πόρτες με ευφυή συστήματα κλειδώματος και ελέγχου πρόσβασης, η άνεση των δωματίων εισέρχεται σε μια νέα διάσταση.

Συστήματα άνεσης
Πολλές σημαντικές πτυχές της άνεσης των δωματίων είναι αόρατες και, συνεπώς, συχνά υποτιμόνται: για παράδειγμα ο έλεγχος  του κλίματος ή η ασύρματη δικτύωση των θυρών, παραθύρων και ανεμιστήρων. Οι έξυπνες λύσεις είναι σε θέση να κλείσουν τα παράθυρα σε μια καταιγίδα, να ενεργοποιήσουν  την θέρμανση σε ένα δωμάτιο, ή να ανοίξουν τις πόρτες χρησιμοποιώντας ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Αυτές είναι οι πολλές πτυχές της άνεσης των δωματίων: ασφάλεια, ενεργειακή απόδοση, υγεία, άνεση και φιλικότητα προς το χρήστη.

Μιλώντας αρχιτεκτονικά, ένα παράθυρο είναι απλά μια τρύπα στο εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου. Την άνεση των δωματίων εξασφαλίζουν ζωτικής σημασίας λειτουργίες στις εγκαταστάσεις του παραθύρου: ασφάλεια κατά της διάρρηξης και τέλειο έλεγχο του κλίματος, μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος, καθώς και ευχάριστο αισθητικά χρησιμοποιώντας στενό προφίλ και κομψά χερούλια, και την ομαλή λειτουργία και αντοχή χάρη στη χρήση των υψηλής ποιότητας υλικών.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 34845″][/images_grid]

Ασφάλεια
Είναι ωραίο να κοιτάζεις έξω από τα μεγάλα παράθυρα και συρόμενα στοιχεία, αλλά επίσης, παρέχουν ένα εύκολο σημείο πρόσβασης. Ως εκ τούτου, η ασφάλεια αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα κατά την κατασκευή εξαρτημάτων στα παράθυρά  μας. Με ειδικά σχεδιασμένες,
απαραβίαστες βίδες που δεν μπορούν να ανοιχτούν, προσφέρουν  τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας για να πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή των Windows, οι πελάτες έχουν ένα αξιόπιστο έλεγχο και σύστημα παρακολούθησης, το οποίο βοηθά στην πρόληψη διαρρήξεων και είναι προσιτό οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Ενεργειακή απόδοση
Το υλικό του  παράθυρου μας παρέχει ολοκληρωμένη μόνωση και
εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής αποδοτικότητας. Ένας ευφυής
αναπνευστήρας στο εσωτερικό του παραθύρου μας διασφαλίζει ότι ο θερμός αέρας δεν είναι σπατάλη.
Η VT AEROMAT με ανάκτηση θερμότητας δημιουργεί μια υγιές εσωτερικό
κλίμα.

Άνεση
Μπορείτε να ακούσετε την άνεση των δωματίων;  Ένα παράθυρο με υλικά της SIEGENIA ανοίγει, όπως η πόρτα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Μπορείτε να αισθανθείτε στο δωμάτιο άνεση… μπορεί να  την απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις.

Το ερώτημα δεν είναι «ποιος είναι στην πόρτα;» Το ερώτημα
είναι «Τι είναι μέσα στην πόρτα;» Εξοπλισμένη με προηγμένες
πολλαπλών σημείων κλειδαριές και συστήματα έξυπνου ελέγχου εισόδου, σύγχρονες πόρτες μας εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μεγάλη ευκολία στη χρήση.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 34846″][/images_grid]

Ασφάλεια
Ότι οι υψηλής ασφάλειας πόρτες σας κάνουν να νιώθετε πιο ήρεμοι  είναι υποκειμενικό. Ωστόσο, οι πόρτες που εμποδίζουν τη διάρρηξη μπορεί να κριθούν αντικειμενικά.
Οι διαρρήκτες  προτιμούν την γρήγορη και εύκολη δουλειά – και αυτό γίνεται σχεδόν αδύνατο με  τις πολλαπλών σημείων κλειδαριές. Θα έπαιρνε πάρα πολύ χρόνο και  θα προκαλούσε πάρα πολύ θόρυβο για ένα διαρρήκτη να σπάσει αυτές τις κλειδαριές, επίσης οι πιθανότητες επιτυχίας θα ήταν αμελητέες. Η άνεση των δωματίων που παρέχει η SIEGENIA βοηθά να
εμποδίζονται οι διαρρήξεις, δίνοντάς σας μια αίσθηση ασφάλειας.

Άνεση
Είναι σκληρή δουλειά, οι μεγάλες βίδες και τα άγκιστρα χάλυβα που απαιτoύνται σε ένα πλαίσιο πόρτας για να εξασφαλίσουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Η ευκολία του κλειδώματος των συστημάτων της SIEGENIA είναι μια συνεπής πηγή γοητείας: είτε με περιστροφή του κλειδιού,
ή χρησιμοποιώντας το χερούλι της πόρτας, ή αυτόματα. Οι πόρτες μπορούν να κλειδωθούν απλά πιέζοντας τες να κλείσουν.

Προσιτότητα
Για να μείνει μπροστά στην άνεση των δωματίων  η SIEGENIA προσπαθεί να κάνει συνεχείς νέες εξελίξεις. Η keyless app KFC σας επιτρέπει να ανοίξει μια πόρτα αυτόματα χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Ή με το GENIUS KFV σύστημα, είναι δυνατό να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τις πόρτες μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων ή με το τηλεχειριστήριο. Με τον τρόπο αυτό, την άνεση των δωματίων δεν απευθύνεται μόνο σε φίλους της τεχνολογίας, αλλά και σε ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τρεις διαστάσεις και τέσσερις τοίχοι κάνουν ένα δωμάτιο. Αλλά αυτό δεν αντιπροσωπεύει το ζην του χώρου, το οποίο είναι μια δυναμική δομή με πολλές διαφορετικές χαρακτηριστικές λειτουργίες.
Συνδυάζοντας αυτά τα έξυπνα συστήματα της
SIEGENIA τότε το δωμάτιο είναι άνετο!
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 34847″][/images_grid]

Οικιακός αυτοματισμός
Στο μέλλον, ένα smartphone ή ένα tablet θα παρέχει το κεντρικό έλεγχο για το σύγχρονο τρόπο ζωής. Αυτό είναι ένα μέλλον που SIEGENIA βοήθησε να διαμορφωθεί. Τώρα οι πόρτες, τα παράθυρα και οι ανεμιστήρες μπορούν να ελεγχθούν με λύσεις της και σύντομα πολλές περισσότερες λειτουργίες θα προστεθούν στο δωμάτιο άνεσης που μπορούν να ελεγχθούν από τις άκρες των δαχτύλων σας.

Έλεγχος του κλίματος
Τα σύγχρονα κτήρια έχουν απίστευτα καλή μόνωση, χάρη στα συστήματα για παράθυρα και πόρτες της SIEGENIA. Ως αποτέλεσμα, ο αερισμός έχει ένα
ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο. Είναι υγιές να αναπνέουμε καθαρό, ανθεκτικό στη σκόνη και γύρη-ελεύθερο αέρα, ενώ είναι επίσης σημαντικό ότι τα κτήρια έχουν το σωστό επίπεδο εξαερισμού για να εξασφαλιστεί η αξία τους, εμποδίζοντας την υγρασία και μούχλα. Τα παράθυρα με ολοκληρωμένους ανεμιστήρες και αυτόνομα συστήματα εξαερισμού επιτρέπουν στη SIEGENIA να δημιουργήσει την άνεση των δωματίων που μπορείτε να αναπνεύσει.

Κλείδωμα παρακολούθηση
Αφύλακτα ανοιχτά παράθυρα δεν είναι μόνο μια πρόσκληση για τους διαρρήκτες, αλλά μια απειλή για το κόστος θέρμανσης. Ως εκ τούτου, τα παράθυρα που χαρακτηρίζει το AEROCONTROL με μαγνητικό διακόπτη με σύστημα διαχείρισης του κλίματος και της θέρμανσης. Έτσι, αν ένα παράθυρο είναι ανοιχτό, τα θερμαντικά σώματα απενεργοποιείται αυτόματα.

Συνοψίζοντας

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 34848″][/images_grid]

Εμπειρία
Τα νέα επίπεδα άνεσης δωματίου θα είναι ένα βασικό θέμα για το μέλλον. Για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το μέλλον είναι τόσο υπεύθυνο και ουσιαστικό, πρέπει να κοιτάξετε στο παρελθόν, γιατί η παράδοση είναι η καλύτερη βάση για την καινοτομία.
Πάθος
Το πάθος μας είναι η τέχνη του μηχανικού: να βρει την καλύτερη λύση ακόμη και  για το μικρότερο πρόβλημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τη μεγάλη εικόνα – και αυτό είναι το άτομο. Αν μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων λίγο πιο εύκολη, να βελτιώσουμε την ευημερία τους, τότε θα έχουμε κάνει τη δουλειά μας με επιτυχία.
Όραμα
Εκείνοι που θέλουν να πρωτοπορεί η άνεση των δωματίων του μέλλοντος πρέπει να εξετάσουμε την ευρύτερη εικόνα του υλικού του  παράθυρου και να επικοινωνούν με άλλους επαγγελματίες, όπως σχεδιαστές και αρχιτέκτονες.

Απάντηση