2016 Ειδήσεις Προϊόντα

SIEGENIA: Ομάδα προïόντων TITAN

Print Friendly, PDF & Email

Η εταιρεία παρουσιάζει τα συστήματα παραθύρων, πορτών και άνεσης από τις ομάδες προϊόντων της TITAN, PORTAL, ALU, AERO, DRIVE και KFV.

3min-5min

Η SIEGENIA δείχνει στους ενδιαφερόμενους πώς οι λύσεις που παρέχει μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες των τελικών χρηστών για ασφάλεια, άνεση χειρισμού, ενεργειακή απόδοση και ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων – και πώς με αυτόν τον τρόπο προσφέρονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες για τους επαγγελματίες του χώρου και για τους εμπορικούς συνεργάτες. Στο νέο concept «Άνεση χώρου» οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν πώς μπορούν να εντάξουν μαζί με την SIEGENIA αυτό το ζήτημα του μέλλοντος μέσα στο πλαίσιο μιας νέας πολιτικής πωλήσεων που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και ανακαινιστές κτηρίων.

sicomfort

Ακριβώς στο πνεύμα της άνεσης χώρου βρίσκονται οι νέες εξελίξεις της σειράς προϊόντων SIEGENIA TITAN. Από τη μια, ο νέος ασφαλής εξαερισμός διάκενου TITAN ventsecure μπορεί να συνδυάσει τη συνεχή εναλλαγή αέρα και τον υγιεινό αέρα εσωτερικού χώρου με την αντιδιαρρηκτική προστασία και την προστασία από τη βροχή, και από την άλλη, το σύστημα υποβοήθησης κλεισίματος TITAN διευκολύνει το κλείσιμο βαριών φύλλων και μπαλκονοπορτών από τη θέση ανάκλισης. Για λόγους σχεδιασμού και αισθητικής παρέχεται ο μεντεσές TITAN axxent 24+, ο οποίος άρχισε να διατίθεται από την έκθεση FENSTERBAU και για φύλλα από αλουμίνιο με υποδοχή για μεντεσέ 16 mm. Τα νέα εγχειρίδια του συστήματος TITAN για εγκεκριμένη αντιδιαρρηκτική προστασία κατά RC3 παρέχουν πληροφορίες – τόσο σε τεχνικούς όσο και στους τελικούς χρήστες – ώστε να επιτυγχάνεται υψηλός βαθμός ασφάλειας.

TITAN ventsecure: ασφαλής εναλλαγή αέρα με άνεση

ilios-xioni

Ο ασφαλής εξαερισμός διάκενου TITAN ventsecure για παράθυρα παρέχει μια εντελώς νέα δυνατότητα για τη διασφάλιση της συνεχούς εναλλαγής αέρα. Δίνει τη δυνατότητα της εναλλαγής αέρα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με μια αντιδιαρρηκτική προστασία έως RC2 στο σημείο του κλεισίματος και του αερισμού. Το τελευταίο πραγματοποιείται μέσω ενός ανοίγματος ανάκλισης που έχει επιλέξιμο εύρος ρύθμισης έως περ. 10 mm. Αυτό επιτρέπει τον ασφαλή και επαρκή εξαερισμό όταν δεν βρίσκεται κανένας στο χώρο, διαμορφώνει υγιεινό κλίμα μέσα στο χώρο και μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης μούχλας. Η συνήθης εμφάνιση του παραθύρου παραμένει αμετάβλητη. Η χρήση προαιρετικής λύσης με κινητήρα και αισθητήρες δίνει τη δυνατότητα αυτόνομου εξαερισμού ανεξάρτητου από το χρήστη σύμφωνα με το πρότυπο DIN 1946-6. Από τεχνικής πλευράς το TITAN ventsecure κερδίζει τις εντυπώσεις με την ορθολογική του επεξεργασία, δεδομένου ότι αυτός ο εξαερισμός διάκενου δεν χρειάζεται πρόσθετα εξαρτήματα στο μεντεσέ του φύλλου και στον μεντεσέ του κουφώματος. Το TITAN ventsecure αναμένεται να διατεθεί από το 3ο τρίμηνο του 2016.

titan4

Σύστημα υποβοήθησης κλεισίματος TITAN: για παράθυρα μεγάλου βάρους

Η SIEGENIA ανέπτυξε το νέο, άνετο σύστημα υποβοήθησης κλεισίματος TITAN κυρίως για ανοιγο-ανακλινόμενα παράθυρα και μπαλκονόπορτες μεγάλου βάρους. Αυτό το σύστημα δίνει τη δυνατότητα σε τεχνικούς και εμπορικούς συνεργάτες να κερδίσουν τους τελικούς χρήστες που έχουν υψηλές απαιτήσεις για άνεση. Κατά τη διαδικασία ανάκλισης ενεργοποιείται η ενσωματωμένη μονάδα αποθήκευσης ενέργειας η οποία κατά το κλείσιμο διασφαλίζει την εύκολη επαναφορά του φύλλου στη θέση κλεισίματος. Συνεπώς, το νέο σύστημα γενικού σχεδιασμού της SIEGENIA είναι κατάλληλο για χρήση σε γηροκομεία και κλινικές. Το μοναδικό σύστημα υποβοήθησης κλεισίματος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι κατάλληλο για όλους τους μεντεσέδες TITANAF και TITANiP και είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβρη.

TITAN axxent 24+ Μεντεσές

Ο πλήρως κρυφός μεντεσές TITAN axxent 24+ της SIEGENIA μετατρέπει κάθε παράθυρο σε οπτικό highlight. Είναι κατάλληλος και για μεγάλα φύλλα χάρη στην υψηλή φέρουσα ικανότητά του της τάξης των 150 kg χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα. Άρχισε να διατίθεται στην έκθεση FENSTERBAU και σε έκδοση με δυνατότητα σύσφιξης σε παράθυρα αλουμίνιου με υποδοχή μεντεσέ 16mm. Οι τεχνικοί μπορούν να επωφεληθούν τόσο από την προοδευτική τεχνολογία στερέωσης όσο και από τον υψηλό βαθμό προσυναρμολόγησης και την εύκολη αποθήκευση. Από την πλευρά των αρχιτεκτόνων και των τελικών χρηστών στα υπέρ συγκαταλέγονται η υψηλή στεγανότητα, η αμελητέα συντήρηση και ο απλός καθαρισμός. Λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φύλλα μικρών διαστάσεων.

Νέα εγχειρίδια συστημάτων ασφαλείας για παράθυρα RC3 (ResistanceClass)

3min-5min-8min

Ο αυξανόμενος αριθμός των διαρρήξεων εντείνουν τις ανάγκες των τεχνικών, των εμπορικών συνεργατών οικοδομικών υλικών και συστημάτων κτηρίων σε ό,τι αφορά την αντιδιαρρηκτική προστασία. Εκτός από τα εγχειρίδια συστημάτων ασφαλείας για τα RC1N και RC2/RC2N, η SIEGENIA ADVANCE διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών της με το νέο εγχειρίδιο συστημάτων ασφαλείας για τα παράθυρα RC3. Η απόκτηση των αδειών SIEGENIA ισοδυναμεί για τους συνεργάτες της εταιρείας με αισθητή εξοικονόμηση χρόνου και κόστους αφού δεν χρειάζεται να κάνουν δικούς τους ελέγχους. Επιπλέον, με τη στοχευμένη χρήση των εξαρτημάτων της σειράς SIEGENIA TITAN μειώνεται το κόστος μεταφοράς και αποθήκευσης. Για μέγιστη ευελιξία και ελευθερία διαμόρφωσης διατίθεται ένα ευρύ φάσμα εγκεκριμένων εξαρτημάτων που περιλαμβάνουν όλα τα μεγέθη παραθύρων καθώς και εμφανεί και κρυφούς μεντεσέδες.

Απάντηση