SIEGENIA: BRINGS SPACE TO LIFE

H SIEGENIA είναι ένα όνομα με παράδοση και κύρος στη διεθνή αγορά. Πρωτοπόρος στον κλάδο των μηχανισμών κουφωμάτων και συστημάτων ξεχωρίζει με τη διαχρονική ποιότητα των προϊόντων της. Επενδύοντας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων η SIEGENIA έχει δημιουργήσει τη σειρά προϊόντων ALU για κουφώματα αλουμινίου. Ανάμεσα σε αυτή την οικογένεια προϊόντων είναι και οι μηχανισμοί ανάκλισης ALU 2200 και ALU axxent που χαρίζουν στο τελικό προϊόν ένα άψογο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Η ομάδα προιόντων ALU (ALUMINIUM) απευθύνεται σε γνώστες του Αλουμινίου που απαιτούν ποιότητα, λειτουργικότητα στην κατασκευή και την μέγιστη ασφάλεια των προïόντων που επιλέγουν. Η σειρά ALU παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων για κουφώματα αλουμινίου για όλα τα συστήματα προφίλ camera europea.
Για τους λάτρεις λοιπόν του αλουμινίου η SIEGENIA καινοτομεί, έτσι ώστε όλοι οι συνεργάτες της να απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα από μηχανισμούς, εξαρτήματα και περιφερειακά που σκοπό έχουν να δώσουν στον κατασκευαστή ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, υπεροχή και πληθώρα επιλογών για να καλύψουν κάθε του ανάγκη σε οποιαδήποτε κατασκευή.
Το πλήρες πρόγραμμα ανοιγόμενων – ανακλινόμενων μηχανισμών σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε μέσα από μακροχρόνιες συνέργειες έτσι ώστε ο κατασκευαστής σήμερα να μπορεί να επιλέγει ανάμεσα στα διάφορα συστήματα μηχανισμών ασφαλείας , κρυφά, οικονομικά, βαρέως τύπου κ.α.
Είτε μιλάμε για κατασκεύες RC1, RC2, RC3 ή για κατασκεύες που για αρχιτεκτονικούς λόγους δεν απαιτούν μεγάλες διαστάσεις ή μεγάλο βάρος φύλλου. Ο έξυπνος σχεδιασμός των μηχανισμών, εξαρτημάτων και περιφερειακών εξασφαλίζει γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση καθώς και αμελητέα συντήρηση.
Tο σύστημα συναρμολόγησης που αποκαλείται ALU modular system διευκολύνει όλες τις παραγωγικές διαδικασίες καθως και την διαχείρηση των αποθηκευτικών χώρων με ορθολογικό τρόπο.
Οι μηχανισμοί ανάκλισης ALU 2200, ALU 4200, ALU 5200, ALU axxent της οικογένειας προïόντων ALU έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο διεθνώς αναγνωρισμένο ινσιτούτο IFT-Rosenheim. Μπορείτε να κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του IFT-Rosenheim όλα τα πιστοποιητικά της SIEGENIA.

Οικογένεια προϊόντων ALU
Η σειρά ALU παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων για κουφώματα αλουμινίου για όλα τα συστήματα προφίλ camera europea.
ALU 2200
Τεχνικά χαρακτηριστικά
• Πληθώρα επιλογών για ενσωμάτωση στο Modulsystem ALU
• Εφαρμογή σε πατούρα κάσας 10–14 mm
• Ατομική επιλογή επίστρωσης για μεντεσέδες
• Προμονταρισμένα εξαρτήματα εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο στις παραγωγικές διαδικασίες
• Με μεντεσέδες ουδέτερης κατεύθυνσης επιτυγχάνεται η εφαρμογή Universal Design
• Βελτιωμένο concept συναρμολόγησης επιτρέπουν αυτοματοποιημένα συστήματα στην παραγωγή
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16430″][/images_grid]
Κάτω μεντεσές

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16431″][/images_grid]

Ψαλίδι

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16433″][/images_grid]
Ασφάλεια περιστροφής πάνω στη χειρολαβή

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16432″][/images_grid]
Ασφάλεια περιστροφής πάνω στη γωνία σύνδεσης

 

Περιφερειακά
Με το εξελιγμένο σύστημα ανόρθωσης φύλλου το παράθυρο έρχεται κατά το κλείσιμο στη σωστή θέση δινοντας στο μηχανισμό τον κατάλληλο αέρα για να δουλέψει και να σφραγίσει σωστά. Το σύστημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο και μέγεθος παραθύρου και μπορεί να τοποθετηθεί και εκ των υστέρων.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16434″][/images_grid]
Τα προϊόντα της SIEGENIA έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν στο τελικό προϊόν απόλυτη προστασία και ασφάλεια καθώς και ασύγκριτη ευκολία και άνεση.
Οι μηχανισμοί ανάκλισης ALU 2200 της οικογένειας προïόντων ALU έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στο διεθνώς αναγνωρισμένο ινσιτούτο IFT-Rosenheim. Μπορείτε να κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του IFT-Rosenheim όλα τα πιστοποιητικά της SIEGENIA.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16435,16436,16437″][/images_grid]
Axxent
Η τέλεια λύση για απόλυτα κρυφή τεχνολογία!
Η πλήρης κάλυψη εξαρτημάτων και υλικών είναι πλέον το απόλυτο must για τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική δίνει έμφαση στα λιτά και καθαρά στοιχεία σε παράθυρα και γυάλινες προσόψεις. Η SIEGENIA κατάφερε να «κρύψει» την προηγμένη τεχνολογία μέσα σε αυτές τις προσόψεις δημιουργώντας το Axxent … και πλέον όλα φαίνονται απλά!

Οπτικά απλό, τεχνικώς σύνθετο
«Το λιγότερο είναι περισσότερο» δεν ισχύει για το προϊόν όσο για το σχεδιασμό του και τις προδιαγραφές που διαθέτει. Αποτελεί μια εξιδανικευμένη λύση που επιτυγχάνει αξιοπιστία, ασφάλεια και εξαιρετική αντοχή  για τους λάτρεις των έργων τέχνης!
Ισχυρός σχεδιασμός απαιτεί ισχυρή τεχνολογία
Μόνο ο μηχανισμός axxent συνδυάζει εξαιρετικό design και εξαιρετικά υψηλή αντοχή στη φθορά. Η ασυναγώνιστη αντοχή του σε συνδυασμό με την ασύγκριτη λειτουργικότητα παρέχουν ένα εντυπωσιακό αριστούργημα με πραγματικά δυναμικό σχεδιασμό. Αυτό οδηγεί σε λύσεις που παρέχουν μακροχρόνια ικανοποίηση για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και τελικούς χρήστες.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16438,16439,16440″][/images_grid]
Alu axxent… το κρυφό σύστημα
Συστήματα αλουμινίου είναι συνώνυμα με την ανθεκτικότητα, τη λειτουργικότητα και την μακροβιότητά τους. Αυτό τα καθιστά την τέλεια βάση για πολύπλοκες αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
Ο μηχανισμός ALU axxent που είναι εντελώς «κρυφός» δίνει τη δυνατότητα για να υλοποιηθούν περισσότερες αρχιτεκτονικές προκλήσεις. Επίσης ο μηχανισμός ξεχωρίζει και για την εύκολη συναρμολόγηση του.
[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”yes” source=”media: 16441,16442,16443″][/images_grid]
Τεχνικά χαρακτηριστικά
• 130 kg για όλο το πεδίο εφαρμογής
• Άνοιγμα έως 110°
• Βαθμίδα αντίστασης έως RC3
• Εφαρμογή σε πατούρα κάσας 10 – 14 mm
• Μεγάλες επιφάνειες τζαμιών για περισσότερο φως στο χώρο.
• Αισθητική με κρυφούς μεντεσέδες και χειρολαβή
• Το κρυφό αυτό σύστημα δίνει πληθώρα επιλογών χωρίς περιορισμό στο χρώμα των κουφωμάτων
• Μεγάλη λειτουργικότητα και αντοχές με τον ανορθωτή φύλλου

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ελλάδα και Κύπρο οι υπεύθυνοι είναι : Θωμάς Κουρούπης: e-mail thomas.kouroupis@siegenia.com, τηλ. +30.693 241 9899, fax +30.2510.611855 και Αλέξης Κουρούπης: e-mail alexis.kouroupis@siegenia.com, τηλ. +30.693 790 2455, fax +30.211.4050301

Απάντηση