ΣΕΜΑΣ: Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΣΕΜΑΣ-Κοπή-Πίτας

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 το Σωματείο Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (Σ.Ε.Μ.Α.Σ.) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην νέα του έδρα  (Γ. Τσόντου 27 – 29).


Η διοίκηση του σωματείου αντάλλαξε με τους παριστάμενους ευχές για τη νέα χρονιά. 

Κεντρικό θέμα της συζήτησης των μελών ήταν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά προκειμένου μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους όχι διότι είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές αλλά διότι έχουν πλέον συνθλιβεί από τις υπέρογκες φορολογικές, ασφαλιστικές και άλλες επιβαρύνσεις.

Το ΔΣ δεσμεύτηκε πως επιθυμία της διοίκησης είναι να βοηθήσει με κάθε μέσο για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο της μεταποίησης αλουμινίου και σιδήρου, οι οποίοι. 

Τόνισαν πως οι μέρες μας απαιτούν ενεργή συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια και βούληση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη, φίλοι και συνεργάτες του σωματείου. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν Μπογάς Γεώργιος, επίτιμος πρόεδρος του Σ.Ε.Μ.Α.Σ., Μουρατιδης Σάββας πρόεδρος του Σωματείου Εργολάβων Κατασκευαστών Ηλεκτρολόγων Φωτεινών Επιγραφών Βορείου Ελλάδος,  Αραβίδης Βασίλης από τον Σύλλογο πτυχιούχων μηχανικών αυτοκινήτων νομού Θεσσαλονίκης, Ασηκαντώνης Πέτρος από τον Σύλλογο πτυχιούχων μηχανικών αυτοκινήτων νομού Θεσσαλονίκης, Παμπόρης Ευστάθιος (εκπρόσωπος ALUMIL) Γραμμενιδης  Γιάννης (εκπρόσωπος GS) Καρανάσιος Παναγιώτης (εκπρόσωπος Καρανασιος Βαρσάμη & συνεργάτες),

To σωματείο ευχαριστεί θερμά τον Ορθολογισμό για την προσφορά του στην εκδήλωση.

Απάντηση